Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: csillogás és indák, friss tavaszi gél lakk színnel

Csillámos alapra készítettünk Spider gél díszítést, apró levélkékkel. Mindezt egy friss, tavaszi zölddel feldobva. Mutatjuk lépésről- lépésre! Készítette: Kiss Edina, EdiNails Design

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Alapszínnek a One Step 085-ös, True diamond gél lakkot használtuk két rétegben, rétegenként köttetve!

5. A 3145-ös, Adventure gél lakkal egy ovális alakzatot festünk az alapszínre, melyet köttetünk.

6. Fekete Spider géllel kontúrozzuk az előző lépésben felfestett mintát. Használatáról tájékozódj a termék nevére kattintva!

7. Fekete díszítő zselével és vékony díszítő ecsettel apró levélkéket festünk, ezzel kiegészítve a pókháló zselés díszítést. Köttetjük ezt is.

8. 2in1 NoFix gél lakk fedőlakkal (fixálás mentes, magas fényű, rugalmas UV/LED fedő) zárjuk a rétegeket.

Classic Nails TIPP: mind a díszítő zselét, mind pedig a spider gélt helyezheted a fedőlakk fölé is, de alatta tartósabb.