Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: color ink díszítő folyadékok

Fogadjátok szeretettel új körömdíszítő ötletünket, amelyben egy újdonságot, a Color Ink díszítő tintákat ismerhetitek meg. Márvány, vagy füst hatás pillanatok alatt. Mutatjuk:

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Ez esetben a 021-es, fehér színű gél lakkot használtam.

5. 2in1 NoFix gél lakk Clear réteggel fedem a köröm egész felületét, majd köttetem. Köttetés után buffer segítségével visszamattítom a köröm egész felületét.

6. Kiválasztottam a 5-ös pink és a 10-es kék Color Ink díszítő folyadékokat, melyekből pöttyöket helyeztem a matt körömfelületre. Az apró pöttyöket az üvegcséhez tartozó ecsettel vittem fel tetszőleges elrendezésben. Az ecset hegyét használva egész pici minták is kialakíthatóak. Megvárom, amíg megszárad a minta. (Nagyjából fél perc.) Nem szükséges köttetni, levegőre szárad.

7. Az 1-es, színtelen Color Ink folyadékból szintén pöttyöket helyezek a köröm felületére, pontosabban az előző lépésben kialakított színes Color Ink mintára. Ez a színtelen folyadék gyönyörűen el fogja mosni a mintát márvány, füst hatást kialakítva. Ezt sem kell köttetni, szintén levegőre szárad.

Classic Nails TIPP: ha nem tetszik a minta, akkor töröld le zseléfixáló segítségével, majd bufferrel mattítsd újra a felületet! Így újrakezdheted a díszítést.

8. Végül egy újabb réteg 2in1 NoFix gél lakk Clearrel zárom a körömdíszítésem. Köttetem és meg is vagyunk. Ugye, hogy gyors volt? Kombináld bátran a színeket, hagyományos márvány mintához pedig használd a fekete Color Ink folyadékot bármilyen, kontrasztos alapon.

Extra TIPP: Ha nincs időd, akkor Színtelen base gel helyett használj Pink base gelt. Ezt visszamattítva pedig már jöhet is a Color Ink díszítés. Így kihagyhatod a színes gél lakk lépését.