Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: az első őszi gél lakkozás

Megérkezett az idei első, őszi stílusú Step by step körömdíszítő blog bejegyzésünk. Az őszi- téli szezon nagy kedvence a 023-as kódú, One Step gél lakk árnyalat, amely egy lélegzetelállító, csillámos Indigó gél lakk szín.

Elkészítési útmutató

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után már kenhetem is a színt, One Step gél lakkról lévén szó. A természetes körömlemez nem fog elszíneződni, sérülni. Gyengébb természetes körömlemez esetén erősítsük meg az alapot! A természetes körömlemez erősítését többféleképpen végezhetjük. Használhatunk Classic Nails 2in1 fixálás mentes, színtelen gél lakkot vastagabb rétegben. Sűrűbb állagának köszönhetően mini C ívet is készíthetünk belőle. Ezt köttetés után buffer segítségével mattítsuk majd végezzük a gél lakkozást a tanultak szerint! Megerősíthetjük a természetes körömlemezt építő zselével is. Ilyen esetben a csúszó réteget követően alakítsunk ki C ívet. Köttetés után pedig reszeljük át a felületet. A végeredmény így lesz a legtartósabb.

2. A Ones Step gél lakk 023-as Indigó kék (csillámos) árnyalatát két rétegben viszem fel a körmök felületére, majd rétegenként köttetem azt. A szín felvitelénél fokozottan ügyelek a pontosságra, arra, hogy a bőrrel ne érintkezzen az anyag.

3. Színtelen gél lakkba ezüst csillámokat szórva díszítem a körmök felületét, az alábbi képen látható módon. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel fedem a köröm felületét.

4. Kék díszítő zselével virágokat festek. Fehér díszítő zselével kontúrozom őket.

5. Kristályokkal díszítem a virágok közepét, melyeket műköröm ragasztó segítségével helyezek fel.