Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: apró szívecskés körmök

Sziasztok! Újabb, könnyen elkészíthető körömdíszítő ötlettel készültünk Nektek! Kolter- Miatovics Náda ezúttal azt mutatja be, hogyan tudsz a legegyszerűbben apró szívecskéket festeni. Valentin napi körmök a javából, amelyek talán még giccs "tűréshatáron" belül vannak :D Nézzük meg együtt az elkészítési útmutatót!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat. Jelen esetben a Milky white Base gelt használtuk, amelyet kifejezetten ajánlunk világos gél lakk árnyalatok alá!

2. Vidd fel két rétegben a 021-es, Hófehér gél lakk árnyaltunkat. (Rétegenként köttetve.) 2in1 NoFix gél lakk Clearrel zárd a rétegeket.

Classic Nails TIPP: a továbbiakban díszítő zselékkel fogunk dolgozni. Ezek remekül pigmentált, fixálás mentes zselék, melyeket nem szükséges átlátszó fedőréteggel fedni. Fényzselére/ 2in1 Gél lakk Clearre közvetlenül felviheted őket. Természetesen semmi sem történik, ha mégis feded őket, de ha 3D hatást szeretnél elérni, vagy a későbbiekben tovább díszítenéd a mintát (pl.: sugar effect), akkor semmiképpen se helyezz fedőlakkot a díszítő zselés mintádra!

3. Rózsaszín díszítőzselével apró szív alakú mintákat festek a köröm felületére. Ez úgy a legegyszerűbb, ha pontozó gömb segítségével 3 apró pöttyöt viszek fel az alábbi képeken látható módon. Ezt követően 000-ás ecset segítségével összekötöm a pontokat és kitöltöm a a köztük lévő részt.

4. Az előbbiekben bemutatott módszerrel további szívecske mintákat készítek. Egyesével is köttetheted a szívecskéket, ha úgy egyszerűbbnek tűnik számodra. Így biztosan nem fog elfolyni egyik minta sem.

5. Fekete díszítő zselével kontúrozom a szívecskéket. Köttetem.

6. Fekete díszítőzselé segítségével tovább díszítem a mintát indággal, apró pöttyökkel. Így lesz teljes a körömdíszítés!