Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: 3D virág zseléből

Sziasztok! :) Ma megnézzük, hogyan lehet  3D virág mintát készíteni egyszerűen, Hard zseléből. A 3D díszítések mindig nagyon látványosak, de azért vigyázni kell rájuk és az sem árt, ha a vendéget nem zavarja a különleges forma, textúra. Készítette: Kolter- Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak vidd fel az általad választott színt. Mi a 241-es kódú (Rózsafa), One Step gél lakkot használtuk két vékony rétegben. (Ha erős a természetes körömlemezed, akkor ezt a ONE STEP gél lakkot - előkészítés után!- kenheted közvetlenül a körmeidre, színtelen alaplakk nélkül. Fedőlakk használata azonban ajánlott! Így csak a One Step gél lakkokat használhatod.)

3. Hologramos fehér csillámport keverek színtelen, Hard zselébe. Igazából rajtad áll, hogy mennyire szeretnél csillámos végeredményt. Itt az volt a cél, hogy minél csillogóbb hatást érjünk el. Három szirmot festek fel. Sok anyagot viszek fel, hogy szép 3D-s végeredményt kapjak. Köttetem.

4. 2in1 NoFix Gél lakk Clarrel zárom a színt és a mintát.

5. 000-ás díszítő ecset segítségével körberajzolom a szirmokat, indákat festek fehér színű díszítő zseléből. Köttetem. (Fixmentes, így sem fixálni, sem fényzselézni nem kell.)

6. Glue gellel Swarovski kristályt (001AB SS10), gyöngyöket rakasztok a virág közepére. Köttetem és meg is vagyunk! :)