Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: 3D hullámok a körmeiden

3D, hullám hatású körömdíszítés. Hard zseléinkkel könnyedén készíthetsz 3D mintákat, 3D hatású felületeket. Chameleon poraink segítségével pedig egy mozdulattal bolondíthatod meg a különleges felületeket. Lássuk hogyan! Kolter-Miatovics Náda ezúttal is nagyszerűt alkotott!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után Classic Nails Hard színtelen műköröm építőzselét viszek fel. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb zseléről van szó, így a nyári melegben sem folyik el. Jelen esetben a természetes körömlemezre készítünk zselés erősítést. Köttetem az alapot.

2. Felviszem az A-808-a kódú, Sky blue (kék színű) és hagyományos fehér színes zselét az ábrán látható módon, azonban még nem köttetem!

3. Összemosom a két színes zselé árnyalatot, így színátmenetes (ombre) felületet létrehozva. Ezt végezhetem díszítő tűvel 8-asokat leírva, zseléknél ez a technika is kiválóan működik. De a zselés ecsetem segítségével is egymásba dolgozhatom a két árnyalatot. A lényeg, hogy a sötétebb, kék színtől kiindulva dolgozzunk és fokozatosan haladjunk a szabadszél irányába.

4. Hard zseléből hosszú szőrű díszítő ecset segítségével átlósan íveket húzok a köröm felületére. Célszerű a vonalakon kétszer átmenni, így fokozatosan építeni a 3D mintát Hard zselével. Az említett zselé megfelelő ehhez a technikához, hiszen elég sűrű 3D minták kialakításához. Célszerű szakaszosan köttetni az elkészült hullámokat.

5. 2in1 Gél lakk Cleart (fixálás mentes, színtelen top coat) viszek fel, majd köttetem (UV lámpában nagyjából 45 másodpercig, LED lámpában 5-8 másodpercig). 338005-ös kódú Chameleon port dörzsölök a felületbe. Újabb réteg 2in1 Gél lakkal zárom a felületet. Kész is a csodálatos hullámzó tenger, mégpedig a körmeiden! ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek körömdíszítés step by step