xxx
Elfogadom

Műköröm és gél lakk a mindennapokban

Sok nőnek meggyűlik a baja a körmeivel, hiszen nem olyan szépek, erősek, fényesek vagy szimmetrikusak, mint amilyennek szeretnék őket. A megoldás a tartós műköröm, vagy gél lakkozás  lehet. Kinek ajánlott és kinek nem?

műköröm  és a  gél lakk  ajánlott mindenkinek, aki ápolt, szép körmökre vágyik, akinek nincs ideje arra, hogy naponta lakkozza, rendszeresen manikűröztesse azokat. Ideális megoldás a gyenge, töredezett körmök elfedésére, megerősítésére (hiszen a műköröm és gél lakk alatt nő a körmöd), de a feltűnő  műkörmök, gél lakkok  mellett természetes hatású körmök is készíthetőek az egyéni igényeknek megfelelően.

Érdemes figyelembe venni, hogy a bizonyos műköröm formák és hosszok viselése megszokást igényel és nem is mindenhol elfogadottak, így bizonyos munkakörökben nem kivitelezhető a viselésük, de kisgyermekek mellé sem ajánlottak az extrémebb változatok.

Első alkalommal egy visszafogottabb, egyszerűbb műkörmöt, vagy zselélakkot célszerű választani annak, aki még csak ismerkedik ezzel a kiegészítővel.

Tanácsokért, tippekért keress minket  bizalommal és tedd kezeid ápolttá, szebbé, egészségesebbé! Válogass kínálatunkból, és rendeljen kifogástalan minőségű termékeket!