Japán manikűr szett

Japán manikűr szett

10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 21100014
(6)

A japán manikűr a manikűr egy speciális válfaja.

Japán manikűr során a normál manikűr után a köröm egy olyan kezelést kap, amivel egészségesebb, erősebb és csillogóan szép lesz.

Szett tartalma: japán manikűr paszta, japán manikűr powder, 2 db szarvasbőr polírozó, 1 db buffer, narancspálca (10db-os mini szett), portalanító kefe.

A kép illusztráció.

Várható szállítás: 2022. december 07.
Szerezhető hűségpontok: 110

Leírás és Paraméterek

A méhviasztól erősödik a köröm, élénkül a színe, mivel a viasz lényegében feltölti a köröm anyagát, így simább és egyenletesebb lesz annak felülete.

Japán manikűr nagyon gyenge körmök esetében – vagy műköröm eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább egy hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

A japán manikűrrel kezelt körmöket nem ajánlatos lakkozni (valamint erős tisztító-, és vegyszerek használatánál használj gumikesztyűt), mert az kioldja a bedolgozott méhviaszt.

Használati útmutató

Japán manikűr szett alkalmazása:

1. Használatba vétel előtt készítsünk hagyományos manikűrt.
2. Buffer, reszelő segítségével mattítsuk a körmeink felületét, majd portalanítsunk a szettben található portalanító kefével.
3. Dolgozzuk a méhviasz pasztát a körömlemezbe! Spatula segítségével kis mennyiségű anyagot emeljünk ki a tégelyből, helyezzük a körömlemezre, majd a szettben található szarvasbőr polírozóval dörzsöljük, polírozzuk a körömlemezbe (a köröm növekedési irányának megfelelően). Ujjanként haladjunk, a folyamat végén portalanítsunk.
4. Következő lépésben az korábbiakban elsajátított technikával dolgozzuk a körömlemezbe a japán manikűr powdert is (talkum), így lezárva a körömlemezbe juttatott méhviaszt. Portalanítsunk a művelet után.

Vélemények

4.83
6 értékelés
(5)
(1)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 05. 10.
Szuper dolgozni vele
|
Igazolt vásárlás
2020. 07. 14.
Minőségi, praktikus kis készlet. Csodát tett a körmeimmel. Megbízható üzlet, gyors kiszállítás! Köszönöm szépen
|
2020. 07. 13.
Remélem beválik, kb teljesen le lett reszelve a körömlemezem, papírvékonyra, most ezzel fogom kezelgetni.
|
2019. 05. 12.
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel!
|
2019. 04. 19.
Gyors szállítás! Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel. Szép fényes manikűrt tudtam készíteni vele. Szeretem használni és kedvező áron jutottam hozzá. Csak ajánlani tudom!
|
2016. 12. 12.
Ajándéknak szánom a készletet, de ugyanezen terméket már használták a körmeimen és csodaszépek lettek tőle. Természetes fényt kaptak tőle, erősebbnek érzem őket. A "kezelés" körülbelül 1,5 hete volt és még mindig kellemes tapintásúak, fényesek a körmeim.
A rendelés rendben lezajlott, a terméket meglepő gyorsasággal át tudtam venni, igen rugalmas időintervallumban. Köszönöm szépen, még egyszer!