Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Zselé- Gél Lakk Szettek

Csomagajánlataink  között kezdő és profi, gél lakk és zselés szetteket találsz. Ezek minden esetben kiváló minőségű, ár-érték arányban is egyedülálló termékeket tartalmaznak. Csomagjainkban mindent megtalálsz, amelyre szükséged lehet gél lakkozás, vagy zselés műkörömépítés során. Szettjeinket első sorban OKJ-s körmös tanulóknak (vagy egyéb műkörömépítő és kézápoló tanfolyamot végzett), kezdő szakembereknek ajánljuk, illetve olyanoknak akik most kezdenek ismerkedni a szakmával. Gél lakk szettjeink otthoni felhasználásra is alkalmasak, a gél lakkozás technikájának pontos elsajátítása mellett!

Minden csomag árkedvezményt tartalmaz: legalább 5%, legfeljebb 25% (csomagonként eltérő lehet). A kiemelt akcióba tartozó termékeinkre (pl.: szettek) nem érvényesíthető a Classic Nails Pont kedvezmény! Szettjeinkre további kupon kedvezmény sem váltható be!