Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Kéztámaszos porelszívó, fehér (keskeny)

Kéztámaszos porelszívó, fehér (keskeny)

8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 18100191
Nem értékelt

Classic Nails hordozható, kéztámaszos porelszívó (keskeny) fehér színben. Javasoljuk használatát minden esetben, amikor köröm csiszolást, reszelést, formázást végzünk. Műbőr bevonattal, mosható-, cserélhető porzsákkal.

Színe: fehér

Teljesítménye: 15W

Méret: a szívófelület méretei: 18 cm széles és 16 cm magasságú, a készülék méretei: 18 cm széles, 26 cm hosszú és 12 cm magas.

Várható szállítás: 2024. június 18.
Szerezhető hűségpontok: 88

Leírás és Paraméterek

Műkörmös keskeny kéztámaszos porelszívó

Köröm, műköröm reszelés, csiszolás közben mindig használjunk porelszívót, a keletkező por elszívására. A porelszívó a profi műkörmös egyik legfontosabb egészségvédelmi eszköze. Használata megóv a szilikózistól és más finom szálló por okozta betegségektől. Használatával nő a komfortérzet is.

Használata: A porelszívó ventilátor része a körömépítő felé nézzen. A vendég keze a porelszívó ventilátornyílása fölé kerüljön. Ne hagyd egész napra bekapcsolva. Fél óra használat után, tarts pár perc szünetet, amíg a porelszívó kihűl. Olyan helyre tedd, ahol nem esik le. A belsejébe ne kerüljön folyadék. Ha már befejezted a műköröm építést, húzd ki a hálózatból. Hagyd kihűlni, és száraz helyen tárold.

Használati útmutató

Hordozható porelszívó

Termékleírás: Classic Nails hordozható keskeny kéztámaszos porelszívó, műbőr bevonattal, mosható-, cserélhető porzsákkal.

Általános információ: Javasoljuk használatát minden esetben, amikor köröm csiszolást, reszelést, formázást végzünk.

Műszaki paraméterek: méret: a szívófelület méretei: 18 cm széles és 16 cm magasságú, a készülék méretei: 18 cm széles, 26 cm hosszú és 12 cm magas. Üzemi feszültség: 230V, teljesítmény: 15W.

Használata:

  1. A készüléket kikapcsolt állapotban helyezze hálózati feszültség alá.
  2. Kapcsolja be a készüléket, miután bedugta az hálózati aljzatba. Lásson munkához.
  3. A csiszolás, reszelés és formázás befejeztével kapcsolja ki a gépet.
  4. Amennyiben befejezte a munkavégzést, kikapcsolt állapotban húzza ki a gépet a hálózati aljzatból.

Biztonsági előírások:

- Ne tegye a készüléket olyan helyre, ahol leverheti vagy leeshet!
A készüléket és annak belsejét semmiféle folyadék nem érheti!
A készülék ventilátorába idegen tárgy nem kerülhet.
A bekapcsolt készülék nem hagyható felügyelet nélkül!
Soha ne hozza működésbe a készüléket, ha sérült a zsinórja vagy a csatlakozója, ha bármi általrongálódott, vagy vízbe esett! Vigye a készüléket a vásárlás helyére, hogy megvizsgálják és a szükséges javításokat, elvégezzék!
A készülék elektromos részei elektromos töltéssel rendelkeznek, még akkor is, ha ki van kapcsolva. A munka végeztével mindig húzza ki a dugót a hálózati aljzatból.
A készüléket sugárzó hőtől távol kell tartani!

Tisztítás:

Húzzuk ki a dugót a hálózati aljzatból! Feszültségmentesítés után a készülék külső borítása nem agresszív mosószeres nedves puha ronggyal tisztítható. Töröljük át a készüléket száraz puha ruhával és tisztítás után, 1-2 percig ne helyezzük a készüléket feszültség alá! Ügyeljünk arra, hogy semmilyen folyadék nem kerülhet a készülék belsejébe, vagy kapcsolójába.

Tárolás:

Készüléket kikapcsolás után húzzuk ki a hálózati aljzatból és száraz helyen tároljuk! A vezetéket csak lazán tekerjük a készülék köré, ne tőrjük meg a hálózati kábelt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.