Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Sugar effect porok

Szivárvány sugar effect körömdíszítő poraink különböző színű, matt csillámpor szemcsékből állnak össze, ezáltal egyedi színhatás érhető el használatuk során.

Neon színű cukorka poraink pedig egyszínű, homogén szemcsékből állnak. Jelenleg hat nyári színben elérhetőek.

Kis szemcseméretüknek köszönhetőek könnyedén beletapadnak gél lakkba, zselébe, vagy egyszerű körömlakkba is, így hagyományos technikával is használhatóak.

Kifejezetten ajánljuk őket sugar effect (cukorka hatású) körömdíszítő technikához!

Használatuk egyszerű: Sugar effect körömdíszítéshez használj díszítő zselét (vagy más fixálás mentes zselét/ gél lakkot), szórd bele a terméket, majd köttesd UV lámpa fénye alatt! Díszítő zselé helyett használhatsz 2in1 NoFix Gél lakkot is, melyet bármilyen alapszínre és felületre felkenhetsz. Köttetés után portalanító kefével távolítsd el a felesleges sugar effect port. NE fedd a díszítést, mert elveszíti egyedi jellegét!

Rendezés: