Termékek Menü
0

KÖRÖMLAKKOZÁS

A Classic Nails körömlakkok kiváló minőségű, európai anyagot. Bestseller termékünk a Brilliance Coat. Francia lakkjaink már egy rétegben tökéletesen használhatóak, tartós felületük bírja a mindennapi kihívásokat. Kínálatunkban a körömlakkozáshoz szükséges kiegészítő termékeket is megtalálod.

Javasoljuk, hogy a még tartósabb eredmény érdekében a körömfelület előkészítését (enyhe bolyhozás, zsírtalanítás Nail Preppel) ne mulaszd el.

Rendezés:
Nézet:

Classic Nails gyorsszárító fedőlakk, 14 ml-es kiszerelésben. 

A gyorsszárító fedőlakk átlátszó védőréteget biztosít a körmöknek, felgyorsítja a körömlakk száradási idejét, fixálja és kiemeli a színét. 

480,00 Ft
Raktáron

Classic Nails Brilliance Coat, 14 ml-es kiszerelésben. Magas fényű, rendkívül ellenálló fedőlakk. Bestseller termék!

850,00 Ft
Raktáron

Classic Nails ezüst hologrammos Brilliance Coat. 14 ml-es kiszerelésben, ezüst pigmentekkel.

Használd egy rétegben a körömlakkozás zárásaként! Magas fényű, tökéletes, ezüst pigmentekkel csillogó felületet biztosít körmeidnek.

850,00 Ft
Raktáron

Classic Nails sárgulást gátló körömlakk, 14 ml-es kiszerelésben. A legerősebb nyári napsütéstől is megóvja a körmeidre felvitt lakkot a besárgulástól.

980,00 Ft
Raktáron

Classic Nails Francia rózsaszín körömlakk, 14 ml-es kiszerelésben. Már egy rétegben kiválóan használható. Francia lakkozáshoz kellemes, természetes körömágyszínt biztosít.

480,00 Ft
Raktáron
Classic Nails Francia fehér körömlakk, 14 ml-es kiszerelésben. Már egy rétegben kiválóan fed, remekül pigmentált, könnyen használható. Francia lakkozáshoz kifejezetten ajánljuk!
480,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető

Korrektor ceruza, melyet üresen vásárolhatsz meg, majd ízlésed szerint töltheted fel például lakklemosóval, vagy bőrápoló olajjal. 3 db pót hegy jár hozzá.

910,00 Ft
Raktáron

Lakkhigító, körömlakkok professzionális higításához

Kiszerelés: 20 ml

290,00 Ft
Raktáron

Lakkszárító spray, 212 g-os kiszerelésben.

2.190,00 Ft
Raktáron