Gél lakk Tiger Eye 6ml

Kedves vásárlóink a gél lakk szettekhez tartozó 10%-os színbővítő kupon beváltása a kiemelt 30-40%-os nyári gél lakk akció alatt szünetel! Az akció végén a kuponok újra beválthatóak lesznek.

Ne szalaszd el ezt a különleges lehetőséget gél lakk színpalettád bővítéséhez.

Classic Nails Tiger Eye gél lakkok. Mágnesezhető, leoldható gél lakkok. Mágnes segítségével a csillámló szemcséket egy ívbe tudod vonzani, így különleges, tigrisszem hatást kialakítva a körmök felületén.  A Tigrisszem gél lakkok két rétegben tökéletesen fednek. Az első réteget UV lámpa fénye alatt köttesd meg, majd a második rétegen alkalmazd a mágnest köttetés előtt! Intenzívebb macskaszem hatás érdekében mágnesezd mindkét réteget!

Figyelem: a Tiger Eye gél lakkok NEM működnek megfelelő mágnes nélkül!

Használati útmutató a kategória oldal alján, görgess lejjebb!

Rendezés:

Tiger Eye gél lakkok használata:

  1. Bőrfertőtlenítés, vagy alapos kézmosás után,  bőrfeltoló kaparó (vagy narancs pálca) segítségével tologasd fel körömágybőrödet. Egy finomabb reszelő (100/180-as) segítségével reszeld át egyenletesen a körömlemez teljes felületét, reszeld formára a szabadszéleket is (a köröm végét). A reszelőt ne nyomd rá a körmeidre!
  2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítsd, majd  Nail Prep és  Bonder előkészítő folyadékkal kezeld. A Nail Prep "kifehéredik", míg a Bonder ragacsosra szárad.
  3. A Classic Nails gél lakk Cleart (átlátszó/ színtelen gél lakk) egyenletesen vidd fel a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Egyszerre csak kis mennyiséget kenj fel, hogy ne folyjon el.  UV, vagy LED lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni (1- 2,5 perc lámpától függően). Classic Nails TIPP: Gyenge természetes körömlemez esetén használj Base gel, Cleart a hagyományos gél lakk alap helyett!
  4. Vidd fel az első réteg színes gél lakkot vékony, de határozott lakkozó mozdulatokkal, majd köttesd UV, vagy LED lámpában.
  5. A második réteg színes lakkzselét az első réteg megszáradását (kb. 1-2 perc) követően vihetjük felMágnesezzük mielőtt köttetjük! Helyezzünk egy mágnest nagyjából 3-5 mm távolságban a köröm felületéhez. Tartsuk ott pár másodpercig. Ezután láthatjuk majd, hogy a csillámos pigmentek egy ívbe rendeződnek. Köttessük!
  6. A második réteg színes gél lakk megkötése után zárd a rétegeket  Classic Nails gél lakk Clearrel, amelyet szintén UV, vagy LED lámpa fénye alatt kell köttetned. Ezután  zseléfixálóval fixáld (=töröld át a köröm felületét). Classic Nails TIPP: ezt a lépést kiválthatod egy fixálásmentes fedőlakkal, használd a 2in1NoFix gél lakk Cleart!
  7. Bőrápoló olajjal ápold a köröm körüli bőrt. Az így elkészült körömdíszítés tartós és csoda szép lesz.