Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

2in1 NoFix Gél lakk Clear 6-12 ml

Classic Nails Premium 2in1 Gél lakk Clear egy rugalmas, leoldható, fixálásmentes, magasfényű fedőréteg, amely gél lakkra és műkörömre egyaránt használható.

Már elérhető PRO verziója is, ami hozzáadott színélénkítő adalékanyag nélkül kapható, amelynek hiányában nem "világít kékesen" UV fény hatására. Ezáltal a sötétebb és neon színeket nem "torzítja" a fedőlakk természetesen fényben, erős UV sugárzásban sem. Olvass róla bővebben ITT!

Gyorsítsd meg a szalon munkát ezzel a kiváló minőségű termékkel, garantáltan imádni fogod a Brilliance fényhatást!

Amellett, hogy leoldható termékek és fixálni sem kell őket, további előny, hogy olyan magas fényük van, mintha hagyományos - rugalmatlan- fényzselét használnál (amit ugye tilos gél lakkal kombinálni). Rendelj most rugalmas, fixmentes fedőlakkot!

Rendezés:

Használata: vidd fel a kiköttetett színre egy vékony, egyenletes rétegben, ügyelve arra, hogy a bőrre ne kerüljön. Köttesd UV lámpában 2 percig, LED lámpában 1- 1,5 percig. Fixálni nem szükséges, mert nem marad utána kohéziós (ragacsos fixálandó) réteg. Alapozáshoz is használható, egyfajta base gel-ként. Ilyenkor az előkészített körömlemezre helyezz belőle kicsit nagyobb mennyiséget, majd köttesd ki UV/ LED lámpában. Ezt követően buffer segítségével húzd át a felületet és portalanítsd, majd jöhet rá a szín.

Pro verzió: köttesd picit tovább, mint a hagyományos változatot! Kötési idő: minimum 1,5 perc UV/LED lámpában. Ügyelj arra, hogy egyenletesen kend. Köttetés után NE nyúlj hozzá azonnal, várj pár másodpercet, amíg "kihűl" és csak utána ellenőrizd, hogy kikötött-e teljesen, illetve csak ezt követően használj bőrápoló olajat!