Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Alap- és fedő gél lakkok 6-12 ml

Alap- és fedő gél lakkok (zselélakk) Alap és fedő gél lakkjaink között hagyományos színtelen gél lakkunkat és különböző színű és kiszerelésű base geljeinket találod.

Színtelen (clear) gél lakkunk kettő az egyben alap- és fedőlakk, amely minden körmös asztal elengedhetetlen része. Base geljeinket pedig kifejezetten gyenge, törékeny körmű vendégeid számára fejlesztettük ki.

Gél lakk elkészítése lépésről- lépésre ITT! Feltétlenül nézd meg gél lakk szett kínálatunkat is!

Rendezés:

Alap- és fedő gél lakkjaink használata: alapos kézmosás/ kézfertőtlenítés után bőrfeltoló kaparó, vagy narancspálca segítségével told fel, kapard fel a körömlemezre nőtt körömágybőrt! (A zavaró, belógó részeket óvatosan vágd ki!) Egy finomabb reszelővel (100/180, 100/120) reszeld át a köröm egész felületét. Kenj rá egy réteg Nail Prep előkészítő folyadékot, majd hagyd megszáradni (gyorsan megszárad, akkor jó, ha a köröm felülete "kifehéredik"). Ezt követően kenj fel egy réteg Bonder előkészítő folyadékot (ennek ragacsos marad a felülete!), majd kend fel az alap gél lakkot. Határozott, lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ügyelve arra, hogy a bőrre ne kerüljön! Base géljeinket érdemes előbb csúszórétegben felvinni, majd arra nagyobb mennyiségű anyagot felhordani és egyenletesen eloszlatva mini C-ívet kialakítani. Ezzel haladj körmönként, hogy ne folyjon meg az anyag! Köttesd UV lámpában 2- 2,5 percig, LED lámpában 60 másodpercig, majd jöhet rá a szín! Záró rétegként csak a hagyományos Gél lakk Clear termékünk alkalmazható. Base géljeink nem! Fedőként alkalmazva: vidd fel egy vékony, egyenletes rétegben a kiköttetett gél lakk színre, majd köttesd UV/LED lámpában. Végül zseléfixálóval fixáld a köröm felületét.