Miért jó választás a gél lakk?

Aki manapság ápolt, erős és dekoratív körmöket szeretne, annak elég bejelentkezni egy szakemberhez és máris megújulva távozhat. A gél lakk az egyik kiváló alternatíva. A gél lakkokat szakemberek és ügyfelek is egyaránt dicsérik. De mi az alapja ennek a nagy népszerűségnek?

A gél lakk egyik fő erénye, hogy a folyékony állapotban felvitt lakkot UV fény alatt szilárdítják meg, így az sokkal tartósabb lesz, mint a hagyományos körömlakk, viszont a műkörömmel ellentétben egy természetesebb- vékonyabb anyagréteg kerül a körömre. Az eredmény pedig tartós, magas fényű köröm, ami - megfelelő használat mellett- házimunka közben sem kopik, vagy pattogzik le. Legközelebb csak akkor kell benézni a műkörmöshöz, ha a köröm lenövése már zavaróvá válik.

A gél lakk használata közben felvitt rétegek nem csupán tartósak, de meg is erősítik a körmöket. A rétegek vastagabbnak és erősebbnek láttatják a körmöket, ami különösen azoknak kedvező, akik nem elégedettek vékony körmeikkel. További előny, hogy zselélakk meg is védi természetes körmeidet a külső behatásoktól, így a gél lakk alatt szépen tud nőni a természetes körömlemezed, anélkül, hogy beszakadna, vagy letörne.

Ha Te is szeretnél végre valóban tartós, minőségi és gyönyörű körmöket, akkor próbáld ki a gél lakkozást, garantáltan nem fogsz csalódni! Válogass műköröm webáruházunk kínálatából!

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk Hírek