Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Mesefigurás körmök

Többségünkre jellemző, hogy valahol legbelül megmaradtunk egy picit gyermeknek. Most a legötletesebb, legaranyosabb mesefigurás körmökkel készültünk Nektek.

1. Mickey egeres köröm

Mickey és Minnie egér mindannyiunk szívébe belopta magát, most pedig a körmeink díszeivé is válhatnak. Az első köröm desing elkészítéséhez, nem kell nagy kézügyesség, hiszen csak pontok felfestéséből áll, amely pontozó tű segítségével gyerekjáték. Minnie masnijával pedig kezdőként is próbálkozhatsz, nem bonyolult.


(Forrás: favnails.com)

Mickey egér körmeidre varázsolása már nagyobb kihívást jelenthet, de bátran próbálkozz vele. Az eredmény minden bizonnyal kárpótol az aprólékos munkáért.

Végül pedig megmutatjuk Mickey egér összes barátját egy fiatalos, divatos gél lakkozott körmön. 

(Forrás: Pinterest)

2. 101 kiskutyás köröm

A 101 kiskutya kalandjai gyermekkorunk egyik legbájosabb meséje. Próbáld ki Te is ezt a cuki manikűrt, ha elnyerte tetszésedet. Elkészítése egyszerű, hiszen lényegében csak fekete és fehér színre lesz szükséged. Jó szórakozást!

3. Mici mackó és barátai

Micimackó története, valamint kedves kis barátai sem ismeretlenek számunkra. Az alábbi körömdíszítés elkészítése azonban már ügyes, gyakorlott kezeket igényel. Közeleg a tavaszi- nyári szezon, válassz bátran színesebb designokat!

3+1. Bambi

Bambi (az őzike) és Virág (a kis borz) annyira bájos, hogy muszáj megmutatnunk őket is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek körömdíszítés