Megjött a Mikulás!

Mikulás alkalmából készültünk Nektek egy kis meglepetéssel: alkossunk együtt cuki, Mikulásos körömdíszítést! Rendkívül egyszerű körömdíszítő ötlet Kolter-Miatovics Nádától. Lássuk!

Elkészítési útmutató:

NAGYOBB MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen gél lakkot viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felviszem a Classic Nails 44-es kódú, körömágyhosszabbító gél lakkját két vékony rétegben (rétegenként köttetve). 2in1 NoFix gél lakk Clearrel zárom a rétegeket. Mattítom a felületet.

3. Fehér díszítő zselé segítségével megfestem a Mikulás szakáll alapját, Piros díszítő zselé segítségével megfestem a Mikulás sapkáját. Köttetem a mintát.

4. Belemártom a pontozó tűmet a fehér díszítő zselébe, majd fehér pontokkal díszítem a fehér és piros szín szélét, ezzel tökéletesítve a Mikulás szakállát és sapkáját. Köttetem a pöttyöket.

5. Fekete díszítő zselével elkészítem a Mikulás szemét, majd CM-217-es kódú színes zselével elkészítem az orrát is. Köttetem a mintát (az orrát fixálom, hiszen az nem díszítő zselé), és kész is van a bájos, Mikulásos körmünk. Jó munkát! :)