Másold le a tavaszt!

Részletes, fényképes köröm design útmutató kreatív ötletek megvalósításához.

Kedves lányok! Íme 15 vicces, játékos köröm design útmutató elsősorban zselélakkozáshoz! Ezeket könnyedén el tudod készíteni, ha pontosan követed a bemutatott egyszerű lépéseket. Jó szórakozást!

Görögdinnyés design útmutató

Ez a minta mindenféle alakú körmön alkalmazható, de bevallom, hogy szerintem a szögletes körmökön a legtutibb!

A dinnye héja legyen zöld, vagy menta (Pl.: 211), de használhatsz egy picit türkizesebb árnyalatot is, ha félsz a zöldektől (Pl.: 252). A dinnye húsa lehet bármilyen rózsaszín (Pl.: 135). A két színt egyenként fixáld, majd válaszd el őket fehér akril festékkel, feketével pedig rajzold be a magokat. Zárd a rétegeket átlátszó zselélakkal!

Rózsás minta

Remélem, titeket is elragadnak ezek a csodálatos virágok! Hihetetlen, de nagyon egyszerű lépésekből áll az elkészítése!

Láttunk már egyszerű vonalakból készült rózsát, vagy több vonal egymásba fonódásából. Lássunk most pöttyökből készültet, pöttyös kiegészítő mintával! Nagyon bájos!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani két szép rózsaszín (Pl.: 227) gél lakkot, (egy zöldet (122) a levelekhez) és beszerezni egy fehéret (021). Ezek után indulhat az alkotás!

Tavaszi virágözön

Itt a tavasz! Mutasd meg, hogy Te milyen gyönyörű virágokkal tudsz díszíteni. Íme, itt a minta, amit könnyen követhetsz!

Ehhez a designhoz válassz komplementer színpárokat. Pl.: lila (092, 010)- sárga (138).

A virágok körvonalát fekete zselélakkal (023), vagy fekete akril festékkel készítsd el!

Negatív tér minták fekete-fehérben

Megmutatjuk, hogyan készítheted el ezeket az igazán divatos körmöket! Csak kövesd az útmutatót, mindenben segít!

A leragasztáshoz használj dekor szálakat, vagy vékonyra vágott ragasztócsíkokat! Ha igazán egyedi hatást szeretnél elérni, mattítsd a felületet Clear MATT Premium Gél lakk segítségével!

Egyszerű virágminta, kezdőknek is bátran ajánlható!

Alapja fehér gél lakk (021), melyre két fajta rózsaszín segítségével fess virágokat, majd alakíts ki levélkéket is hozzájuk! Használhatsz más színeket is, hogy minél üdébb, frissebb legyen a végeredmény.

Szivárványszínű márványmintás cseppek

Viszonylag egyszerűen elkészíthető minta ez is, de ha most először készítesz márványmintát, érdemes kicsit gyakorolni margarétán, vagy egy darab vastag papíron. Ha már ráéreztél a technikára, könnyen felfedezheted a benne rejlő határtalan lehetőségeket! Kalandra fel!

A lényege, hogy a cseppekhez minél többfajta, elütő színt válassz: kéket (Pl.: 219), zöldet (211), pirosat (004), narancsot (111), pinket (109), sárgát (203)!

Éles geometrikus minták tavaszi színekben

A geometrikus minták gyakorlatilag mindenkinek jól állnak. Egyaránt jól mutatnak hosszú és rövid körmön, hordhatók hétköznap, de ha kicsit feldobjuk kövekkel és csillámmal, fantasztikusan elegáns, alkalmi viseletek is lehetnek.

Ez az útmutató kicsit komplexebb, mint az eddigiek. Szükség van hozzá egy speciális díszítő ecsetre és némi gyakorlatra. Ha még nincs ilyen ecseted, javaslom, hogy szerezz be egyet, mert igazán csodás körmök készítéséhez a speciális eszközök elengedhetetlenek!

Alapnak használhatsz fehér zselélakkot (021), vagy egy kicsit melegebb árnyalatot (046), ha nem szeretnél túl erős kontrasztot. A legsötétebb díszítő vonal legyen fekete (023). Még két színt válassz tetszés szerint!

Fantasztikus rókás virágos tavaszi minta

Próbáld ki ezt a nagyon könnyű mintát a virágok közül előbújó cuki kis rókával! A design annyira egyszerű, hogy biztos lehetsz a sikerben. Kezdőknek is jó szívvel ajánljuk otthoni kipróbálásra.

Alapnak bátran használd a 046-os Classic Nails zselélakkot, melyre pirossal (004), barnával (166), vagy bármely hasonló árnyalattal készítsd el a róka buksiját. A virágok színét válogasd össze ízlésed szerint!

Pöttyös baglyos –kész mese

Lehet ennél többet kívánni? Nagyon cuki bagoly apró kék pöttyökkel. Rendkívül egyszerű elkészíteni és tuti a siker! Nem kell hozzá más, mint fehér géllak (021), vékony díszítőecset, sötétkék (231), esetleg fekete (023) géllakk és átlátszó fedőlakk.

Útmutató színátmenetes körmök készítéséhez

Vagy ahogyan sokan ismeritek: ombre körmök!

Kivágott tavaszi minta

Ezt a díszítést is nagyon könnyű megvalósítani, kezdők is gyorsan elkészíthetik. Lehet fokozni a hatást, azzal, ha mind az öt körmön más-más kedvenc tavaszi színt használ. Nem fogják tudni levenni róla a szemüket a barátnőid!

A kivágást többféleképpen is elkészítheted: ha pontosan dolgozol ecsettel, akkor meg is festheted úgy a körmeidet, hogy kihagyod a körömágynál elhelyezkedő kis háromszögnyi részt. Ha biztosra szeretnél menni, akkor pedig le is ragaszthatod a felületet.

Törzsi minta pink alapon

Manapság nagyon divatosak a különböző törzsi minták. Az alapot készítsd el egy világos rózsaszín, vagy lila zselélakk használatával (Pl.: 227, 017), melyre helyezd fel az ombre sötétebb részét egy másik rózsaszínnel/lilával (Pl.: 135, 220, 234). Erre fekete akril festékkel készítsd el a törzsi motívumot! Ha még trendibb hatást szeretnél elérni, használj egy kis csillámot is!

Rózsaszín-fekete damaszkuszi  - egyszerűen kihagyhatatlan!

Szeretnél vintage hatású körmöt egy csipetnyi modernséggel fűszerezve?

Nem kell mást tenned, mit kiválasztani két olyan színt, amelyek határozott kontrasztban vannak egymással. Kelleni fog még egy nagyon vékony díszítőecset. Természetesen a mintát átlátszó alaprétegre vidd fel, nehogy foltos legyen. Mutatjuk, hogy csináld!

(Ha kifejezetten ezt a körmöt szeretnéd elkészíteni, akkor válaszd a 227-es kódú Classic Nails zselélakkot és fekete akrilfestéket a mintához!)
Vízesés minta

Ugye, hogy istenien mutat?! Ha hagyományos vízesés mintát szeretnél, akkor válogass össze egymáshoz passzoló kék zselélakkokat. (pl.: sötétkék-231, türkiz- 252, közép kék- 219, 223, 015 és még sorolhatnánk) A minta alapja egy egyszerű fehér gél lakk (021). Erre vékony vonalak formájában, díszítő ecset segítségével vidd fel a kiválasztott árnyalatokat a körömágytól kiindulva a szabadszél irányában. A színeket árnyalatonként köttesd UV lámpa alatt!

A minta elkészíthető a szivárvány minden színében!

Vicces halcsontváz, mintha a tengerpartról jönnél!

A minta alapját egy sárga-piros/rózsaszín ombre felület képezi. (Ennek elkészítését fentebb találod meg.) A fekete-fehér hal mintát akril festékkel és nullás díszítő ecsettel készítheted el.

Alapnak választhatsz élénk, vagy pasztell sárga zselélakkot is. Mindkettővel remekül mutat: 203, 138. Erre pedig akár pirossal (Pl.: 004), akár egy élénkebb rózsaszínnel (Pl.: 135) elkészítheted az ombre mintát. Miután megfestetted a halacskát a rétegeket Clear Premium Gél lakkal zárd.

(A cikk forrása: http://fashionsy.com)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek