Koronavírussal kapcsolatos intézkedések üzletünkben

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy üzletünk mostantól minden munkanap délután 3-ig tarthat nyitva (ezt akadályozó rendelet létrejöttéig) – és webáruházunk is zavartalanul üzemel, folyamatos a kiszolgálás-, viszont pár óvintézkedést meg kellett hoznunk a koronavírusra való tekintettel, hiszen a megelőzés a legfontosabb:

  • Kérünk, hogy csak akkor látogass el üzletünkbe, ha az valamiért halaszthatatlan! Egyéb esetben arra kérünk mindenkit, hogy webáruházon keresztül adja le megrendelését, amely működése folyamatos egészen addig, ameddig a futárszolgálatok üzemelnek.
  • Üzletünkben a megszokottnál gyakrabban, óránként fertőtlenítik a pultokat. Kollégáink is rendszeres kézfertőtlenítés mellett végzik munkájukat. Ettől függetlenül arra kérjük vásárlóinkat, hogy minél kevesebb ideig tartózkodjanak üzletünkben.
  • Betegen, lázasan kérjük, hogy NE látogassanak el hozzánk! Ha köhögsz- tüsszögsz, akkor csak maszkban tudunk fogadni.
  • Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében tarts megfelelő távolságot és kerüld a kézfogást!
  • Egyszerre csak két vásárló tartózkodhat az üzletben. Kérünk, hogy várj türelemmel az üzletbe lépéssel, amennyiben kollégáink arra kérnek!

Ezúton is köszönjük az együttműködést! Vigyázzunk egymásra és mindannyiunk egészségére! Reméljük, hogy hamarosan minden visszatérhet a rendes kerékvágásba.

Köszönettel:

Classic Nails Kft.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek