Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: körömnyomdázás sötét bordó gél lakk alapra

Kolter-Miatovics Náda körömnyomdával készített elegáns díszítést sötét bordó gél lakk alapra. Hamarosan itt a tavasz, vállalj be még most drámaibb színeket, majd hangolódjunk együtt a tavaszra! Cikkünkből körömnyomdázásra vonatkozó tippeket is megtudhatsz!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails 2in1 NoFix színtelen gél lakkot (fixálásmentes) viszek fel, majd UV lámpában köttetem. Bufferrel mattítom a felületét, miután megkötött. Gyengébb körmök esetén mindenképpen így készíts alapot, ezzel megerősítve a természetes körömlemezt. Ha erős természetes körmökkel rendelkezel, akkor kihagyhatod ez a lépést és előkészítés után rögtön felviheted a színt, One Step gél lakkról lévén szó.

2. Felviszem a vörös áfonya névre hallgató, 185-ös kódú One Step gél lakkot. Két vékony rétegben tökéletesen fed. A rétegeket egyenként UV fényben köttetem.

3. Mattítom a gél lakk felületét, így előkészítve a nyomdázáshoz, majd a Damask Drapery nyomdalemezről kiválasztott mintával díszítem.

TIPPEK körömnyomdázáshoz:

- körömnyomdázás előtt töröld át a nyomdalemezt tipleoldó folyadékkal (tömény aceton)
- zseléfixáló folyadékkal tisztítsd meg a nyomdázó szettedet, különös tekintettel a nyomdafejre (NE tipleoldóval végezd el a folyamatot, mert meg fogja marni a nyomdafejet!)
- buffer segítségével NE bolyhozd fel a nyomdafejet!
- gyors, határozott mozdulatokkal dolgozz
- igyekezz minél gyorsabban lehúzni a lakkot a nyomdalemezről, majd felvenni a mintát a nyomdafejre
- nagyon ügyelj arra, hogy milyen erősen nyomod a lemezre a nyomdafejet: ha túl gyengén, akkor nem, vagy csak hiányosan fogja felvenni a mintát; ha túl erősen nyomod, akkor pedig egész biztosan nem fogod tudni felvenni a mintát
- válassz olyan nyomdázó szettet, amelynek feje átlátszó, így pontosan be tudod majd lőni, hogy hova helyezd el a mintát a köröm felületén

4. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (színtelen, fixálásmentes gél lakk) zárom a rétegeket.

5. Műköröm ragasztó segítségével nagyobb méretű Swarovski kristályt és szórógyöngyöket ragasztok a köröm közepére. Így elkészült az elegáns, körömnyomdázott gél lakkunk. Jó munkát!