Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Körömnyomda lemez Lacelove-15

Körömnyomda lemez Lacelove-15

1.815 Ft (1.429 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999557181100
Nem értékelt

A Lacelove-15 professzionális minőségű, nagy méretű körömnyomda-lemez segítségével percek alatt különleges körmöket készíthetsz akár otthon, akár a szalonodban. Könnyedén használható, csipke mintás nyomdalemez.

Használati útmutatót lentebb görgetve találsz!

Várható szállítás: 2024. június 18.
Szerezhető hűségpontok: 19

Használati útmutató

Körömnyomda lemez Moyra Lacelove-15 használata:

1. Húzzuk le a védőfóliát a nyomdalemezről, majd lakklemosó/ tipoldó segítségével tisztítsuk meg azt.
2. Mattítsuk a köröm felületét, ezzel előkészítve a nyomdázásra.
3.
Vigyünk fel hagyományos körömlakkot a kiválasztott mintára.
4.
Spatula segítségével távolítsuk el (húzzuk le) a felesleges lakkot, majd a nyomdafejet nyomjuk a mintára, így felvéve azt. Itt fontos, hogy nagyon gyorsan dolgozz és megfelelő erővel használd a nyomdafejet: ha túlságosan rányomod a lemezre, akkor kiszorítja a festéket és nem veszi fel a mintát. Ha alig nyomod rá, akkor szintén nem tudja felvenni a mintát. Fontos a megfelelő technika, amely gyakorlással könnyen elsajátítható.
5. A nyomdafej segítségével vigyük fel (nyomjuk rá) a mintát a kiválasztott köröm mattított felületére.
6. Tisztítsuk meg eszközeinket lakklemosó segítségével, valamint távolítsuk el a körömbőrről és az ujjakról a felesleges festéket (szintén lakklemosóval).
7. Két réteg fedőlakkal fedjük a nyomdázott körömfelületet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.