Termékek Menü

UV lámpacsövek

Valamennyi általunk forgalmazott UV lámpához biztosítjuk az utángyártott UV lámpa izzókat. Vásárlás előtt azonban fontos tájékozódnunk, hogy pontosan, milyen UV fénycsövet kell beszereznünk, ugyanis az egyes lámpákba eltérő típusú UV lámpacső való. Ha nem tudod biztosan, hogy milyen izzóra van szükséged, akkor kérlek, olvasd el az alábbi tájékoztatót!

Milyen UV izzót vegyek a lámpámba?

Nem mindegy, hogy milyen izzót vásárolsz és itt most nem a márkára gondolok első sorban! Először is a teljesítmény a kérdés: 7, vagy 9W-os UV lámpacsövek léteznek. A mi lámpáinkba 9W-os csövek megfelelőek, de megtalálhatóak kínálatunkban 7W-os izzók is.

Digitális, vagy hagyományos? Ez a lámpa típusától függ. Digitális lámpába digitális cső, trafós lámpába hagyományos való! De honnan tudom, hogy milyen lámpám van, ha nincs kéznél műszaki szakember? Segítünk: a legegyszerűbben úgy állapíthatod meg, hogy megemeled a lámpát. Ha könnyű a lámpa és bekapcsoláskor nem pislákol, hanem egyből teljes fényt ad, akkor digitális. Ha nehéz a lámpa és bekapcsoláskor villan párat, akkor trafós. Az általunk forgalmazott lámpák trafósak, mert tapasztalataink alapján ezek megbízhatóbbak. Egyébként ha eltávolítod az izzót, akkor a foglalaton található kód alapján egy szakértő már meg tudja mondani, hogy digitális, vagy hagyományos izzóról van szó.

Ezen kívül az sem mindegy, hogy 1, 2, vagy 4 csöves lámpád van. Az 1 és 4 csöves lámpákhoz megfelelő a hagyományos 9W-os izzó, két csöves lámpákhoz viszont kifejezetten ahhoz való izzót kell vásárolni (UV lámpacső UFÓ). Termék leírásban minden esetben megtalálod a szükséges információkat! Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor nyugodtan kérj segítséget, ügyfélszolgálatunkon szívesen segítenek!

Rendezés:
Nézet:

Hagyományos 9W-os dupla UV lámpacső 1 csöves és 4 csöves, trafós UV lámpákhoz

1.280,00 Ft
Raktáron
Hagyományos 9W-os dupla UV lámpacső, két csöves (azaz UFO), trafós UV lámpákhoz
1.280,00 Ft
Raktáron

9W-os digitális UV cső 1 csöves és 4 csöves, digitális gyújtású lámpákhoz (tehát nem trafós lámpákhoz)

1.280,00 Ft
Raktáron

9W-os digitális UV lámpacső két csöves, azaz UFO lámpákhoz (NEM trafós, hanem digitális gyújtású lámpákhoz!)

1.280,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető

7W-os UV lámpacső két csöves (2x9W-os, UFÓ), trafós UV lámpákhoz. Digitális, 1 csöves, vagy 4 csöves UV lámpákhoz nem megfelelő!

Hosszúsága: 14 cm

1.945,00 Ft 1.280,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető

9W-os General Electrics dupla UV lámpacső 1 csöves és 4 csöves, trafós lámpákhoz

Prémium minőség, hosszú élettartam!

2.665,00 Ft
Jelenleg nem rendelhető