Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Japán manikűr

A japán manikűr korábban a japán arisztokrácia titkos eljárása volt. Visszaadja a körmök természet-adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink megújulnak, búcsút mondhatunk a gyenge, betöredező körmöknek. Lássuk részletesen!

Japán manikűr szett

A japán manikűr a manikűr egy speciális válfaja. A normál manikűr után a köröm egy olyan kezelést kap, amivel egészségesebb, erősebb és csillogóan szép lesz. Csodafegyver= méhviasz! A méhviasztól erősödik a köröm, a méhviasszal történő kezeléstől pedig élénkül a természetes köröm “színe” - kezelésenként egyre jobban -, a fénye pedig rendkívül tartós lesz (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe “épül”). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek!

A méhviasztól erősödik a köröm, élénkül a színe, mivel a viasz lényegében feltölti a köröm anyagát, így simább és egyenletesebb lesz annak felülete.

Japán manikűr nagyon gyenge körmök esetében – vagy műköröm eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább egy hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

A japán manikűrrel kezelt körmöket nem ajánlatos lakkozni (valamint erős tisztító-, és vegyszerek használatánál használj gumikesztyűt), mert az kioldja a bedolgozott méhviaszt. Japán manikűr után gél lakkozás, vagy műköröm építés sem ajánlott, mivel nem lesz tartós.

Japán manikűr készítése:

1. Alaposan tisztítsuk meg a bőrfelületet, fertőtlenítsük. Japán manikűr előtt készítsünk hagyományos manikűrt.
2. Buffer, vagy reszelő segítségével mattítsuk a körmeink felületét, majd portalanítsunk portalanító kefével.
3. Dolgozzuk a méhviasz pasztát a körömlemezbe! Spatula segítségével kis mennyiségű anyagot emeljünk ki a tégelyből, helyezzük a körömlemezre, majd szarvasbőr polírozóval dörzsöljük, polírozzuk a körömlemezbe (a köröm növekedési irányának megfelelően). Ujjanként haladjunk, a folyamat végén portalanítsunk.
4. Következő lépésben az korábbiakban elsajátított technikával dolgozzuk a körömlemezbe a japán manikűr powdert is (talkum), így lezárva a körömlemezbe juttatott méhviaszt. Portalanítsunk a művelet után.

Ügyelj, hogy a bufferrel/ reszelővel ne vékonyítsd el a természetes körömlemezt!

Méhviasszal kezelt körmökre nem ajánlott lakkozni/ gél lakkozni, mert zsíros felületen nem marad meg a lakk, viszont kioldhatja a bedolgozott anyagot!

Szerezd be most Japán manikűr szettedet IDE kattintva!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek japán manikűr manikűr