Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Hóemberes körömdíszítő Step by step

Nincs tél hóember nélkül! Varázsolj körmeidre cuki hóembert, még ha idén nem is biztos, hogy fehér Karácsonyunk lesz. Kolter-Miatovics Náda bájos, hóemberes körömdíszítő ötlettel készült Nektek!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselét) viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

2. Felfestem az alapot A-808-as kódú színes zselével, amely egy ég kék árnyalatú zselé. A zselét két vékony rétegben kenem fel, rétegenként köttetve. A rétegeket Classic Nails Hard Clear, átlátszó építőzselével zárom, köttetem, majd fixálom és mattítom a felületet.

3. D-C01-es kódú, fehér díszítő zselével kialakítom a hóember alapját, majd köttetem a mintát.

4. B-C209-es kódú, csillámos kék zselével megfestem a hóember sálját és sapkáját.

5. D-C02-es kódú, fekete díszítő zselével megfestem a hóember gombjait és szemeit.

6. A-813-as kódú zselével megfestem az orrát. Köttetem a mintákat.

8. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel fedem a köröm felületét, majd köttetem 2 percig.

9. D-C01-es kódú, fehér díszítő zselével és pontozó gömbbel hópelyheket pöttyözök a háttérbe, majd köttetem ezt a mintát is.