Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: vízcsepp mintás, különleges step by step

"Ready for sailing" fantázianevű új step by step körömdíszítő sorozatunkat a nyári meleg, strand hangulat, tengeri hajózás és a vitorlázós életérzés inspirálta. Készítsd el Te is Kolter- Miatovics Náda díszítő ötletét és irány a vízpart!

Lássuk az elkészítési útmutatót!

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, Prep, Bonder) és alapozás (Classic Nails gél lakk Clear, vagy Classic Nails színtelen építő zselé) után 252-es kódú, türkiz színű Classic Nails gél lakkot viszek fel, majd UV fényben köttetem.

2. Classic Nails Builder Clear színtelen építőzselébe belekeverek egy kis D-C01 fehér színű díszítő zselét majd vékonyan felviszem a felületre. NEM köttetem meg! (Gél lakk esetén ugyan ez a folyamat, annyi különbséggel, hogy színtelen gél lakkba keverek fehéret addig, amíg opálos nem lesz.)

3. Pontozó tű segítségével Classic Nails Builder Cleart csepegtetek a felületre. Megvárom, amíg a zselé egy kicsit szétterül a felületen, utána köttetem.

4. Fixálás után mattítom a felületet, kiválasztok a Moyra Vintage nyomdalemezről egy tetszőleges (jelen esetben horgony) mintát, majd kék lakkal nyomdázok.

5. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Cleart viszek fel két rétegben (a második réteg felvitele előtt visszamattítom az elsőt, hogy ne csússzon el rajta), ezzel is kiegyenlítve az esetleges egyenetlenségeket.

6. Végezetül vízcsepp formákat alakítok ki pontozó tű segítségével Classic Nails Builder Clear zselével. Minden csepp után gyorsköttetés szükséges, hogy ne terüljön el a zselé. Fixáljuk az így kialakított cseppeket!

És íme a végeredmény tipen:

Próbáld ki Te is! Kreatív alkotást kívánunk!