Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Valentin napi körömdíszítés 2.

Mindössze két gél lakkból kevertünk kis számos, rózsaszínes árnyalatot, majd ebből készítettük el az alábbi, romantikus köröm csodát! Mutatjuk lépésről- lépésre.

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Kezdheted a díszítést közvetlenül a színtelen alapra is, de készítheted színezett - pl.: rózsaszínes- base gelre, vagy hazsnálhatsz francia rózsaszínt, esetleg cover színű gél lakkot. De készíthetsz hófehér alapot is. Ez tökéletesen Rád van bízva!

5. Egy építősablon papírjára (vagy bármilyen alkalmas keverőfelületre) kiteszek 5 pöttyöt egy tetszőlegesen kiválasztott piros, vagy pink színből. Jelen esetben a 005-ös, rózsa piros gél lakkból. 021-es, fehér gél lakkból szintén kiteszed 5 kisebb pöttyöt.

6. Az alapszínből fehér gél lakk hozzáadásával kikeverek pár extra árnyalatot úgy, hogy egyre több fehéret adok hozzá. Így két gél lakk színből számtalan más árnyalat érhető el. Ezeket fogom használni a festéshez.

7. A legsötétebb, eredeti színnel elkészítem a belső szív mintát nagyjából a köröm közepére, majd köttetem. A festéshez vékony, díszítő ecsetet használtam.

8. A színskála következő árnyalatával kontúrozom az előző lépésben készült mintát. Ez tis köttetem.

9. Így folytatom tovább kifelé haladva, egyre világosabb színekkel. Érdemes színenként köttetni, hogy ne folyhasson össze a minta.

10. Utolsó lépésben fehérrel kitöltöm az üres részeket, de ez ugye egy kihagyható lépés, ha van alapszín, vagy a fehéret használtam alapszínnek. Köttetem.

11. Végül pedig rugalmas fényzselével zárom a körömdíszítésemet. A végeredmény pedig színátmenetes szív minta:

Nail artist: @Nadanailart