Új, tavaszi One Step gél lakkok érkeztek

Tavasz a körmeiden! One Step gél lakk kínálatunk új színekkel bővült. Mutatjuk őket! Előtte pár szót ejtünk a One Step lakkokról, majd megismerkedhetsz az új termékeinkkel.

Mit kell tudnod a One Step gél lakkokról?

Először is pár szó a One Step lakkokról, még mielőtt megijednél tőlük. Első és legfontosabb: a One Step gél lakkok használhatóak pontosan ugyan úgy, mint a hagyományos gél lakkok. Ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy 3 lépéses, vagy 1 lépéses gél lakkot rendelsz és árban sincs köztük különbség. De mit tud egy One Step lakk, amit egy hagyományos nem? Előkészítés után, gél lakk alapréteg nélkül is használhatóak, ha a természetes körömlemez ezt lehetősé teszi - tehát elég erős hozzá-. Jó pár szín már egy, vastagabb rétegben fed, habár inkább két vékonyat ajánlunk. Kicsit sűrűbbek, krémesebb állagúak, mint a hagyományos gél lakkok. Fedőlakkal zárni kell őket, a Classic Nails One Step gél lakkok esetében. Ez a lépés nem hagyható ki!

Most lássuk az újdonságokat!

Barátságos pasztell színek

Mutatunk három nagyon finom, könnyed pasztell árnyalatot, melyek "biztonsági" színek, bárki bátran viselheti őket. Jó hír, hogy mindhárom remekül fed, annak ellenére, hogy világos színek. Krémes állaguk lehetősé teszi a kényelmes színfelvitelt. A három új szín a legszebb tavaszi hónapokról kapta a nevét: Március, Április és Május.

Élénkebb tavaszi gél lakkok

Természetesen készültünk pár színnel azoknak is, akik kicsit bevállalósabbak és szeretik az üde, friss színeket. Így a kollekcióban helyet kapott pár vibráló barack- korall árnyalat és egy hordható kék is. Nézzük!

Újdonságainkért kattints IDE!

További gél lakk színeket pedig itt találsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk gél lakkozás Hírek