Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Új 2in1 NoFix Pro fedőlakk

Új, új, új! Már elérhető, rendelhető a bestseller 2in1 NoFix fedőlakkunk új, Pro verziója! Mesélünk egy kicsit róla, ismert meg Te is az alábbi blogbejegyzésből! Fő előnye, hogy nem "torzítja" a színeket, mivel nem tartalmaz színélénkítő adalékanyagot: amiatt minden fényviszonyban eredeti, élénk színeket biztosít.

MEGÉRKEZETT a Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clear új változata, amely Pro névre hallgat

Mutatjuk, hogy mit tud:

  • színtelen
  • leoldható
  • rugalmas
  • fixálásmentes
  • magasfényű
  • 6 és 12 ml-es kiszerelésben elérhető

... fedőréteg. Miben más, mint a klasszikus 2in1? Hozzáadott színélénkítő adalékanyagot nem tartalmaz, amelynek hiányában nem "világít kékesen" UV fény hatására. Ezáltal a sötétebb és neon színeket sem "torzítja" a fedőlakk természetesen fényben, erős UV sugárzásban sem. Ez jó hír mind nyáron az élénkebb színek miatt és ősszel- télen is, amikor előkerülnek a sötétebb árnyalatok is.

Kötéli idő: 1,5 perc UV/LED lámpában. Hagyományos UV lámpában köttesd kicsit tovább, legalább 2- 2,5 percig! (Tehát picit tovább kell köttetni, mint a hagyományos 2in1 verziót.)

Alapként használható? Igen, de köttetés után bufferrel mattítsd vissza, majd alaposan portalanítsd!

Próbáld ki a már megszokott áron és élvezd a hosszan tartó, magasfényű fedést egy kis hozzáadott extrával! :)

Minden fedőlakkra igaz, fontos infók:

  1. Mielőtt lámpába teszed köttetni, ellenőrizd, hogy tökéletesen kented-e fel a fedőlakkot, szépen visszaveri-e a fényt mindenhol! Ha valahol "lyukas", akkor anyaghiányos, vagy felkenéstél kihagytál egy részt. Ilyenkor az ecsetes applikátor segítségével húzd át újra a körmöket, anyaghiány esetén kend picit vastagabban! (Ha megfolyik a termék, akkor túl sok az anyag!) Csak tökéletesen felkent fedőlakkot köttetünk ki: pöttyösen, hiányosan, megfolyva NEM tesszük lámpába!
  2. Figyeld a kötési időt és tartsd is be! (2in1 Pro esetében min. 1,5 perc UV/LED lámpában.)
  3. Köttetés után NE nyúlj hozzá a kiköttetett fedőlakkhoz, ne kend rögtön az olajat! Várd meg, amíg "kihűl".
Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk gél lakkozás Hírek