Nail art: tavaszi körmök sugar effect porral

Egyszerű, gyors és látványos körömdíszítést készíthetsz sugar effect poraink segítségével. Kolter-Miatovics Náda megmutatja hogyan teheted igazán különlegessé egyszínű gél lakk szetted. Olvass tovább!

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Premium színtelen építőzselét viszek fel. Ezt követően kialakítom a C ívet és UV lámpában 2,5- 3 percig köttetem. Ez a zselénk LED lámpában is köt, kötési ideje 60 másodperc.

2. Zseléfixáló segítségével fixálom a felületet, majd egyenletesen átreszelem azt.

3. Felviszem a 249-es kódú, korall színű gél lakkot. Két rétegben viszem fel a színt (rétegenként köttetem UV/LED lámpában).

4. A gyűrűs ujj kivételével minden ujjra 2in1 NoFix Gél lakk Cleart viszek fel. Ennek előnye, hogy fixálás mentesre köt, mindemellett rendkívül magas fényt ad a gél lakknak.

5. A gyűrűs ujjra is felviszem ugyan ezt az anyagot, de köttetés előtt (!) sugar effect port szórok bele. Jelen esetben a 301701-es kódú sugar effect port használtam. UV/LED lámpában köttetem a köröm felületét miután beleszórtam a díszítő port.

6. Portalanítok és már el is készülted a lenyűgöző, sugar effect (cukorka hatású) körmök! Ugye, hogy szuper gyors volt? ;)