Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nyári fesztiválozós körömminta sorozat No.1.

Itt a fesztiválszezon, így gyorsan elkészíthető bulizós körömdíszítő mintákat mutatunk Kolter-Miatovics Náda Master Educator ötlettárából. Lazulj, bulizz Náda ötleteivel körmeiden!

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a Classic Nails kagyló színű 064-es gél lakkot két vékony rétegben (rétegenként köttetve).

5. Az alapszín köttetése után Hófehér 021-es gél lakkal egy vastagabb csíkot húzok a köröm közepére, majd ezt is köttetem.

Classic Nails Tipp: ha a gél lakkos üveghez tartozó ecsettel nem tudsz elég precízen dolgozni, akkor használj díszítő ecsetet!

6. A gél lakk színeket egyesével viszem fel úgy, hogy a széleiknél kicsit elmosom őket. Köttetem a késznek ítélt mintát. Most az alábbi színeket használtuk:

7. 2in1 NoFix Gél lakk Clear rugalmas, fixálást nem igénylő, magas fényű fedőlakkal zárom a rétegeket. (Köttetem, de fixálni nem szükséges.)

8. Végül Fekete díszítő zselével, 'D-C02' és díszítő tű segítségével párducmintát alakítok ki.

Reméljük, hogy tetszett ez a színes- párduc minta!
Kérdéseidet, észrevételeidet az office@classicnails.hu e-mail címre várjuk!
Készítsd el vendégeidnek, hidd el, gyors és látványos eredményt kapsz majd! :)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk gél lakkozás Hírek