Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nőnapra Neked: virágos step by step körömdíszítés pigment porral

Kolter-Miatovics Náda virágos Step by step körömdíszítő ötlettel készült, melyet pigment porokkal dobott fel. Igazán tavaszi, igazán Nektek szól Nőnap alkalmából! Fogadjátok szeretettel!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen gél lakkot viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felviszem a Classic Nails 23-as kódú, fekete gél lakkját két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Buffer segítségével mattítom a felületet.

3. Fehér díszítő zselé segítségével virág mintát alakítok ki a köröm felületén.

4. Gyors köttetést végzek. (Pár másodpercig UV lámpa alatt köttetem a mintát.)

5. Pigment porokkal színátmenetet alakítok ki a virágok felületén. Neon sárga, neon narancs és magenta színű pigment porokat használtunk. A pigment porokat legyező ecset segítségével viszem fel, majd UV fényben teljesen megköttetem a zselét, amelyre felvittem.

6. Portalanítom a felületet, majd 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (fixálásmentes, színtelen gél lakk) zárom.

Boldog Nőnapot kívánunk! :)