Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: ombre (színátmenetes) körmök 2.

Színátmenet készítős sorozatunk második részében a függőleges színátmenet kérdéskörét feszegetjük. Ezt egyébként meglepően egyszerűen meg tudod valósítani, Náda megmutatja, hogyan (Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art). Mindössze két gél lakk, vagy színes zselé árnyalatra és egy tiszta ecsetre lesz szükséged!

Függőleges színátmenet készítéséhez készítsd elő egy tiszta, lapos ecsetet! Ezzel a technikával gél lakkokat és színes zseléket is egyaránt össze tudsz mosni, így tökéletes színátmenetet kialakítva.

Így készítsd el:

1. Válassz ki két színt, melyeket egymás mellé kenj fel a köröm felületére. Az általunk választott színek: 704 és 1138. Ne használj túl sok anyagot, nehogy megfolyjon a minta. Ne köttesd!

Classic Nails TIPP: a körömágyhoz közeli részekhez 0-ás ecsettel könnyedén hozzáférhetsz, ha pontatlannak látod a színfelvitelt.

2. Egy tiszta, lapos ecset egyik felét márts bele az egyik színbe, a másikat pedig a másik gél lakk árnyalatba. Helyezd az ecsetet a köröm felületére és a két szín találkozásán párszor húzd át az ecsetedet. Amikor már jónak látod a színátmenetet, akkor köttesd a mintát!

Classic Nails TIPP: célszerű kitenned egy kis mennyiséget a színekből egy alufólia darabra, hogy az ecsettel már csak bele kelljen nyúlnod. Így biztosan nem fognak megfolyni a színek sem.

3. A színátmenetet tovább díszítheted. Köttetés után 2in1 NoFix Gél lakk Clear segítségével zárom a rétegeket. Végül fekete színű díszítő zselével különleges, díszítő mintát festek, melyhez egy vékony Kolinsky ecsetet használok. Köttetem a mintát, amely fixmentesre köt, így kész is vagyok!


Sorozatunk további részeiért köves minket figyelemmel! ;)