Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: megérkezett az első ünnepi körömdíszítő ötletünk

A Karácsony közeledtével nem árt, ha ünnepi mintákkal is készülsz vendégeid számára. Ehhez igyekszünk idén is segítséget nyújtani. Vannak nagy "best seller"-ek (Pl.: a hópelyhes díszítő ötletek), de minden évben igyekszünk valami újat is mutatni. Nézzük, mit tartogat számunkra Náda (Nada nail art)! ;)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Az egyik új, One Step gél lakkot fogjuk használni: Femme fatale 304-es. (Két rétegben, rétegenként köttetve.)

3. 2in1 NoFix gél lakk Clearrel zárom a színt, majd köttetem. Tetszőleges, vékony díszítő csíkokkal kiragasztom a köröm felületén az alábbi mintát:

4. Újabb réteget húzok a One Step, Femme fatale 304-es gél lakk árnyalattal. NEM köttetem!

5. Köttetés ELŐTT színtelen porcelánport szórok az egész felületre. Eltávolítom a korábban felhelyezett díszítő csíkokat és csak ezt követően köttetem a mintát!

6. Köttetést követően így fest a mintám (lásd az alábbi képen), szépen kirajzolódtak rajta a kis rombusz minták. Portalanítom a felületet, hogy eltávolítsam róla a felesleges porcelánport!

7. Portalanítást követően kész a mintám alapja és már csak némi extra díszítés hiányzik róla (amennyiben igényled, vagy kéri a vendéged).

8. A különböző strasszkövek (SS3-as méretet célszerű választani) és díszítő gyöngyök mindig jó választásnak bizonyulnak. Jelen esetben apró díszítő gyöngyök mellett döntöttünk, amelyekkel a rombusz csúcsait díszítettük. Felhelyezéshez használhatsz Glue gelt, vagy műköröm ragasztót.

A végeredmény önmagáért beszél. Próbáld meg reprodukálni a díszítő ötletet, ha Neked is elnyerte a tetszésedet! :)