Nail art: márvány mintás körmök nyári színekkel

Ki mondta, hogy márvány hatású körmöket csak ősszel- télen készíthetsz? Vidám, élénk színekkel egyedi megjelenést kölcsönözhetsz körmeidnek tavasszal- nyáron is. Náda (Nada nail art) most egy szuper izgalmas körömdíszítő ötlettel készült, melyhez a kedvenc gél lakk színeinket használta. Mutatjuk!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Vidd fel a két alapszínt a képen látható módon: One Step gél lakk 319 (pasztell sárga), 703-as gél lakk (neon narancs). Ne törekedj pontosságra, mert a további díszítés el fogja fedni a két szín találkozási pontját. Köttesd a mintát!

Classic Nails TIPP: szükség szerint fixáld és bufferrel mattítsd az alapot, mielőtt felviszed a színeket. Így kevesebb eséllyel folynak el a színek, ha véletlenül kicsit több gél lakkot vinnél fel a kelleténél!

3. Jöhet a díszítés! A márvány mintánkat az alábbi színekből fogjuk elkészíteni: One Step gél lakk 319 (pasztell sárga), 703-as gél lakk (neon narancs), 021-es (fegér) gél lakk, 1077-es (neon pink) gél lakk. Az előbb felsorolt színekből 1-1 cseppet fogok használni, melyeket tetszőleges sorrendben egymásra csöpögtetek műköröm építő sablon hátoldalán, vagy egy műköröm tipen. (Nem köttetem!) Valahogy így kell kinéznie:

4. Egy díszítő tű segítségével kicsit összekeverem a színeket, méghozzá úgy, hogy a cseppek határától vonalakat húzok a szín cseppek közepéig. Elég 3-4, nem célom tökéletesen összekeverni a színeket. csak széthúzom a mintát. (Ezt sem köttetem!) Ilyesmi lesz a végeredmény:

5. Színtelen gél lakkal egy vékony fedőréteget húzok az alapra, de nem köttetem, csak csúszórétegnek használom!

6. Egy lapos ecsettel ügyesen felveszem a korábban elkészített gél lakk színpöttyöt. A köröm egyik sarkából a másikig elhúzom a mintát. A színátmenet, szépen rá fog feküdni a körömre, különleges, márvány hatást eredményezve. Az előző lépésben felvitt színtelen gél lakk segítségedre lesz a minta csúsztatásában. Köttetem az így elkészült mintát! IDE kattintva videót is találsz a technikáról!

7. Arany transzferfóliát nyomkodok a ragacsos felületbe, vagy arany füstfóliát szórok rá. Ha egyikkel sem rendelkezel, akkor egyszerű, arany színű gél lakkal/ vagy zselével is készíthetsz díszítő mintákat a kész körömfelületre.

8. Végül 2in1 NoFix Gél lakk Clear (fixmentes, magasfényű, rugalmas, leoldható) fedőlakkal zárom a rétegeket.

Köszönjük, hogy ezúttal is velünk tartottál! :)