Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: metál hatás pigment porokkal

Metál hatás, chrome (króm), vagy mirror (tükör) effekt? Alábbi cikkünkben először is tisztázzuk az egyes hatások közötti különbséget.

A továbbiakban pedig Kolter- Miatovics Náda Step by step képsorozattal, valamint videóval szemlélteti, hogy milyen csodálatos metál hatású körömdíszítést lehet elérni egyszerű pigment porokkal és egyedi technikával. Olvass tovább!

Classic Nails metál hatás pigment porokkal

Egyre divatosabbak a különböző fémes hatású körmök. A metál színek már régebb óta hódítanak, de idén nyáron vált igazán trendivé a chrome, vagy más néven mirror effekt. Utóbbit fedőréteg nélkül meglehetősen könnyű produkálni egy egyszerű (pl.: ezüst) pigment porral is, azonban fedőréteg nélkül természetesen nem lesz tartós, könnyen fog kopni, fedőréteggel viszont elveszíti a tökéletes tükör hatását. A piacon leginkább olyan tükör hatású körömdíszítő porokat lehet kapni, melyek enyhén csillámosak, ezekkel egyedi krómos felületet érhetsz el enyhe csillámlással. Vendégeid imádni fogják! Ha ilyen hatást szeretnél elérni kattints IDE és szerezd be csillámos metál poraink egyikét!

Ezzel szemben az alábbiakban a metál hatású körömdíszítést fogjuk bemutatni. Metál hatást elérhetsz metál színű gél lakkal, de most mutatunk egy ennél sokkal egyszerűbb, tartósabb, olcsóbb és mutatósabb megoldást! Lássuk, hogyan készíts metál hatású körmöket egyszerű pigment porokkal!

Metál hatás elkészítése Classic Nails pigment porokkal és egyedi technikával:

1. Előkészítés (reszelés, Prep, Bonder) és alapozás (Classic Nails színtelen alap- és fedő gél lakk) után felviszek két réteg fekete Classic Nails gél lakkot, melynek kódja 023. (A rétegeket természetesen egyenként köttetem UV fényben.)

2. Felviszek egy réteg 2in1 NoFix Gél lakk Cleart (fixálás mentes gél lakk), majd 45-50 másodpercig köttetem UV lámpa fénye alatt, mindössze 5-10 másodpercig UV/LED, vagy LED lámpa fénye alatt. Ennyi idő alatt az átlátszó gél lakk réteg nem köt meg teljesen, épp csak annyira köt meg, hogy még bele tudd helyezni a pigment port.

3. A pigment port NEM hagyományos technikával (nem legyező ecsettel) visszük fel! Fogj egy ombre festőszivacsot, smink szivacsot, vagy csak simán az ujjbegyedet és mártsd bele a CSILLÁMOS/ fényes pigment porba, majd kör- körös és simító mozdulatokkal kezd el beledörzsölni a port a Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearbe.

4. A felesleges anyagot tiszta ombre festőszivacs, smink szivacs, vagy egy másik tiszta ujjad segítségével húzd le a körmöd felületéről.

5. Zárd a felületet egy, vagy két réteg Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel!

Erről az egyedi technikáról (egyébként ezzel a technikával helyezzük fel a csillámos metál port is, amellyel tükör hatást érhetsz el) videót is készített Náda, TEKINTSD MEG IDE KATTINTVA!

Íme a végeredmény (balról jobbra) ezüst, arany és rózsaszín pigment porral: (a technika matt porokkal nem fog működni)

Classic Nails metál hatás

Természetesen a metál hatású felület tovább díszíthető, vendégeid legnagyobb örömére. Lássuk hogyan!

1. A fentebb említettek és a videóban látottak alapján felvisszük az ezüst pigment port a köröm felületére, majd Classic Nails 2in1 gél lakkal fedjük.

2. Classic Nails D-C01-es fehér díszítő zselével megfestem a mintát, nem köttetem meg. Ezt követően 172-es csillámport szórok a mintára és megköttetem.

3. Miután megkötött a zselé, eltávolítom a felesleges csillámport portalanító kefével. Kész is az egyszerű, de nagyszerű díszítés!

A végeredmény tipen:

Classic Nails metál hatás díszítve

Plusz körömdíszítő ötlet! Classic Nails TIPP: miután 45- 50 másodpercig köttetted a Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Cleart ragassz a felületre egy körömdíszítő sablont (pl.: cik- cakk mintás díszítő sablont). Ezt követően a fentebb említett technikával vidd fel a 10-es számú ezüst pigment port a köröm felületére, majd távolítsd el a sablont. Így az alábbi minta fog kirajzolódni a körmöd felületén:

Próbáld ki a többi Classic Nails díszítő sablont is az egyedi minták elkészítéséhez! Díszítő sablonjainkat IDE kattintva tekintheted meg!

Reméljük aktuális cikkünkben sok hasznos információval szolgáltunk. Színesítsd körömdíszítő kínálatodat a most elsajátított technikákkal és ötletekkel!