Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Hópelyhes körmök, csillogó, kék alapra

Aktuális Step by step körömdíszítő ötletünkhöz a télen nagyon népszerű, B-C209-es kódú, csillámos kék színes zselét használta Kolter-Miatovics Náda. Ezt az önmagában is lenyűgöző alapot pedig hópelyhekkel és Swarovski kristályokkal tette igazán különlegessé és ünnepi hangulatúvá. Lássuk hogyan!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselét) viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

2. Felfestem a B-C209-es kódú, csillámos kék színes zselét. (Két vékony rétegben, rétegenként köttetve.)

3. Flittereket helyezek csúszórétegbe Classic Nails Hard Clearrel, majd köttetem azt.

3. A rétegeket Classic Nails Hard Clear, átlátszó építőzselével zárom, köttetem, majd fixálom és átreszelem a felületét. Premium Fényzselét kenek rá, melyek 3 percig köttetek UV lámpában.

4. D-C01-es kódú, fehér díszítő zselével hópehely mintát festek a köröm felületére, majd köttetem a mintát (fixálni nem szükséges). Ez a hópehely minta rendkívül egyszerű, hiszen csak vonalakból áll, így kezdők számára is könnyedén elkészíthető.

5. Műköröm ragasztó segítségével nagyobb méretű (SS10) Swarovski kristályt ragasztok a hópehely közepére.