Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

3 nyári körömdíszítő ötlet

Hurrá itt a nyár! Ennek örömére megmutatjuk Nektek a három kedvenc nyári körömdíszítő ötletünket. Garantáltan imádni fogják vendégeid. Maradj velünk, olvass tovább!

1. Homokos strand a körmeiden

Gél lakkokból és porcelán porból fogunk homokos strand mintát varázsolni a körmeidre. Egyszerűen elkészíthető szalonminta. Kattints az alábbi képre és tekintsd meg lépésről-lépésre, képekkel illusztrált útmutatónkat.

2. Kagyló mintás körmök

A kagyló minta is egyértelműen nyári köröm trend, így fontos, hogy felkészült legyél, ha vendégeid ilyen ötletekkel állnak elő. Most megmutatjuk, hogyan készíthetsz élethű kagyló mintát. Gél lakkokat és díszítő zselét fogunk használni, kiegészítésképpen pedig néhány gyöngy díszítő elemmel dobjuk fel az összhatást.

3. Nyaralós körmök tengervíz hatással

Végül mutatunk egy igazi nyaralós, tengeri mintás körömcsodát. Ez egy kicsit bonyolultabb díszítő ötlet lesz,de képes útmutatónk segítségével könnyedén elsajátíthatod a technikát.

Körömdíszítő ötleteket készítette: Kolter-Miatovics Náda master educator