Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: fátyol hatás díszítő zselékkel

Mindig is érdekelt, hogyan készíthetnél fátyol hatású körmöket? Most választ kaphatsz kérdéseidre! Kolter-Miatovics Náda ezen a héten azt mutatja be, hogyan készíthető "fátyol" (harisnya) hatású körömdíszítés Classic Nails termékekkel. A step by step körömdíszítő útmutatóját extra díszítő tippekkel dobja fel. Lássuk!

Fátyol hatású körömdíszítés

Elkészítési útmutató:

Közelebbi mintákért KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelésportalanításNail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen műköröm építő zselét viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felfestem az alapot fehér Classic Nails zselével, majd köttetem. A fehér színt két vékony rétegben festem fel, rétegenként köttetve.

3. Classic Nails színtelen műkörömépítő zselét összekeverek fekete Classic Nails díszítő zselével, majd az így kapott zselét felviszem a felületre, majd köttetem. Az eredmény tökéletes "fátyolos" hatás.

Díszítés 0-ás díszítő ecsettel:

+1 díszítő ötlet: Fekete Classic Nails díszítő zselével "keretet" festek, így szegélyezve a fátyolos díszítést (ezt a réteget is UV fényben köttetem).

5. Fehér Classic Nails díszítő zselével tovább díszítem a köröm felületét, vékony, csigavonalakkal (majd köttetem).

Extra díszítő ötletek:

6. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Cleart viszek fel egy rétegben, majd 30 másodpercig UV fényben köttetem. Ezt követően legyező ecset segítségével 338007-es kódú Chameleon Powdert viszek fel a felületre. Végül még egy réteg Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket.

Chameleon poros körömdíszítés tipen:

+1 díszítő ötlet, ha csillogás helyett egy kis színt vinnél a körömdíszítésbe: a díszítő zselés minta megfestése után Classic Nails A-10-es és A-12-es zseléket viszek a felületre, színátmenetben, majd Classic Nails Premium Fényzselével zárom a rétegeket.

Színes zselés körömdíszítés tipen:

Aktuális step by step cikkünkben számos körömdíszítő ötlettel szolgáltunk, reméljük elnyerték tetszésedet. Jó körömdíszítést kívánunk!