Esküvői köröm válogatás

Megérkezett a nagy, esküvői köröm válogatás menyasszonyoknak, akik a tökéletes esküvői körmöket keresik, illetve műkörmös szakembereknek, akik az esküvőre készülő vendégeiknek szeretnének köröm ötleteket ajánlani. Itt biztosan megtalálod a legjobb, alkalomhoz illő megoldást!

Ha esküvő, akkor francia körmök? Nem feltétlenül! Már számos olyan körömdíszítő módszer, eljárás létezik, amely segítségével különlegessé, egyedivé varázsolhatsz minden francia körmöt. A felsorolást mégis kezdjük a hagyományos francia körmöknél, hiszen a mai napig ezek a legnépszerűbbek a menyasszonyok körében körömformától és mérettől függetlenül. Lássunk párat!

Játssz bátran a különböző árnyalatú körömágyhosszabbító (cover) anyagokkal. Már számos árnyalatú körömágyhosszabbító gél lakk, zselé és porcelán van a piacon, melyek között biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelőt. Ez természetesen függ némiképp a bőrszínedtől is, de alapvetően tetszés szerint variálhatóak. Választás előtt célszerű a műkörmös szakember véleményét kikérni, de egy természetesebb színű cover árnyalattal nehéz rossz döntést hozni.

Classic Nails TIPP: a két legnépszerűbb körömágyhosszabbító gél lakk árnyalatunk a 044-es (hús színű) és a 164-es kódú (rózsaszín tónusú). Cover zselénk abszolút sláger termék, kiváló fedőképességének és gyönyörű színének köszönhetően. Körömágyhosszabbító porcelánporunkat pedig ide kattintva éred el.

A körömforma kiválasztása is lényeges pont. Meglehet, hogy Neked a szögletes forma tetszik, de körmeid formájához, kezeid alkatához jobban illik egy lekerekített ovális, vagy mandula forma. Bízz a szakemberben, kérd ki a tanácsát és lehetőség szerint fogadd is meg!

Francia körmök díszítve: a legegyszerűbb megoldás, ha a gyűrűs ujjadra kerül egy kis csillogás. Lehet az önmagában csillámos, selyemfényű gél lakk, színes zselé, vagy színes porcelán, de a különböző csillám-, vagy effect porokkal (Pl.: sellő por, Chameleon por) is hercegnős hatást érhetsz el. Tekintsd meg körmösöd kínálatát, biztosan széles díszítő kínálattal rendelkezik.

Válassz szórógyöngyöket, vagy kristály pixies díszítést, ha valami vagányabbra vágysz. Manapság már bármelyik körmödre kerülhet díszítés, nincs kőbe vésve, hogy "csak a gyűrűst díszítjük". Ha jól választasz stílust és azt megfelelően kivitelezik, akkor igazán divatos, egyedi menyasszonyi körmeid lehetnek.

Nem vagy megelégedve természetes körmeid hosszával? A nagy napon pedig mindennek tökéletesnek kell lenni. Kérj épített zselés, vagy porcelán műkörmöt! Ilyen technikával nem csak extrém hosszúságú, karvaly körmöket lehet készíteni, hanem teljesen természetes hatású műkörmöket is, így tehát semmi okod megrettenni a műköröm építés hallatán. A formát és hosszt illetően konzultálj szakemberrel.

Extrém hosszúságú körmök híve vagy? A nagy napon sem kell nélkülöznöd őket. Válassz extrém formát francia menyasszonyi körmeidhez! Az ilyen stílusú körmök már önmagukban lélegzetelállítóak, így csak óvatosan a díszítéssel.

Matt felületek: idén is nagy hangsúlyt kapnak a matt felületek, nagy népszerűségnek örvendnek a matt francia körmök. Ez a középút a teljesen természetes és a fényes felületű gél lakkozott körmök, vagy műkörmök között. Szögletes és ovális, mandula körömformán is remekül mutat.

Díszített körmök: válassz finoman díszített körmöket a nagy napra, ehhez hoztunk pár ötletet, melyek alapján felépítheted saját koncepciódat, de akár egy az egyben is felhasználhatod őket. Alapszínnek használj testszínű, pasztell, vagy fehér árnyalatokat.

Gyönyörűen kivitelezett virág minták

Elegáns csipke- és rózsa minták

A minimalista menyasszony: tökéletes választás egy egyszerű fehér köröm, minimális díszítéssel. Válassz hófehér, vagy tört fehér árnyalatot.

Ki mondta, hogy csak francia, vagy fehér lehet a menyasszonyi köröm? Válogass bátran a színek között is, amennyiben bevállalósabb vagy, legyen színes menyasszonyi körmöd életed legszebb napján! Díszítsd körmeidet strasszkövekkel, vagy más, csillogó díszítő elemekkel.

Természetesen előnyt élveznek a világos, pasztell árnyalatok, ha már a színes körmök mellett teszed le voksodat. Egyre gyakoribb, hogy a menyasszonyi ruha sem hófehér, így akár a ruhád színéhez passzoló, visszafogott árnyalatot is választhatsz körmeidre.

Téli esküvőhöz válassz az évszakhoz passzoló mintát, színt és stílust. Ehhez kiváló a "kötött pulcsi" körömdíszítő minta, vagy a hidegebb gél lakk, színes zselé, porcelán árnyalatok.

"Kötött pulcsi" mintás körömdíszítés

Ezüst és szürke színek kifinomult párosítása

Pedikűr a nagy napra: az összhang elengedhetetlen minden tekintetben, így tervezz a manikűrödhöz illő pedikűrrel is, főleg nyári esküvők esetében.

Végül pedig tegyünk említést a "hogyan ne válassz körmöt a nagy napra" kategóriáról is: biztosan Te is találkoztál már olyan esettel, amikor a menyasszony kicsit túlgondolta a nagy napot, ennek részeként pedig túlzásokba esett például a haját, sminkjét, körmeit illetően. Nincs azzal gond, ha hosszú, feltűnő körmöket szeretnél a nagy napra, de mindennek van egy ésszerű határa: így tehát bánj csínján a díszítő eszközökkel és technikákkal, a nagy napon sem kell mindent a körmeidre zsúfolni. Az extrém formák közül is óvatosan válassz: keress olyat, amellyel biztosan elboldogulsz.

Túldíszített menyasszonyi, esküvői körmök

Reméljük hozzájárultunk a megfelelő köröm kiválasztásához, amellyel Te leszel a legboldogabb menyasszony, később pedig feleség! Körmösként pedig remélhetőleg egy használható eszközt adtunk a kezedbe, amely segítségével megkönnyítheted a választást vendégeid számára! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek