Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Első téli körömdíszítő Step by step

Sokan vártuk már a téli szezont, hiszen ebben az időszakban előkerülnek az imádott hópelyhes, karácsonyfadíszes, bájos rénszarvasos, pulcsi mintás, téli hangulatú körömdíszítő ötletek, melyek mindig nagy sikert aratnak a vendégek körében. Kolter-Miatovics Náda elkészítette az első, karácsonyi hangulatú körömdíszítő step by step képsorát és videóját, melyhez pigment port, sellő port, díszítő zselét és gyöngyöket használt fel. Lássuk, hogyan!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

KÖRÖMDÍSZÍTŐ VIDEÓ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen gél lakkot viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. Felviszem a Classic Nails 21-es kódú, hófehér gél lakkját két vékony rétegben (rétegenként köttetve).

3. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakkal fedem a köröm felületét, majd köttetem azt nagyjából 30 másodpercig. (A kötési idő eltérő lehet az egyes lámpák esetében!)

4. Ombre szivacs, vagy szilikon ecset segítségével felviszem a 10-es kódú, ezüst színű pigment port a köröm felületére (a videóban látott módon). UV fényben köttetem a felületet, majd legyező ecset segítségével eltávolítom a felesleges pigment port, amennyiben szükséges.

5. Classic Nails 2in1 NoFix Gél lakkal zárom a köröm felületét.

6. Fehér díszítő zselével elkészítem a mintát (lásd a videóban). Nem köttetem!

7. A 305002-es kódú, White Magic sellőport szórok a köröm felületére, majd köttetem. Portalanító kefe segítségével eltávolítom a felesleges sellő port.

8. Kis mennyiségű műköröm ragasztót viszek fel a köröm közepére, melyben elhelyezek egy nagyobb gyöngyöt, majd köré apró, szórógyöngyöket. Megvárom, míg megszárad a ragasztó és kész is a körömdíszítés.