Nail art: egyszerű, egy mozdulat körömdíszítés

Ismerkedjünk meg az egy mozdulat körömdíszítés alapjaival Kolter- Miatovics Náda segítségével. Könnyen tanulható, gyors és nagyon mutatós technika. Ezúttal egy pasztelles alapú, fehér, egy mozdulat festést mutat be Nekünk Nádó. 

A következő alapanyagok szükségesek hozzá:

- 44-es Classic Nails gél lakk
- ferde vágású ecset
- díszítő ecset
- fehér akril festék
- fehér díszítő zselé
- ezüst strasszkő

Elkészítés:

0. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

1. Felfestem a 44-es kódú Classic Nails gél lakkot (2 rétegben, rétegenként köttetve), majd mattítom a köröm felületét, így előkészítve a díszítéshez.

2. Ferde vágású ecset hegyére fehér akril festéket viszek fel a képen látható módon. Az ecset méretét a minta nagysága határozza meg. Nagyobb mintákhoz választhatsz 4-es méretű ecsetet, kisebb levelekhez 2-es méretű is elegendő.

3. Megfestem a minta "keretét" úgy, hogy az ecset festékes végét fordítom a köröm széleinek irányába.

4. Ismét felveszem a fehér akril festéket a ferde vágású ecset hegyére, amivel kialakítom a virágok szirmait. Az ecset festékes része a szirmok széleihez illeszkedik, míg a száraz/ festék mentes része a virág középpontja felé mutat. Így az ecsettel szép "színátmenetes" szirmokat tudok kialakítani.


5. Classic Nails fehér díszítő zselével indákat alakítok ki, illetve pöttyökkel díszítem tovább a körmöt. Ezt már köttetni is szükséges az akril festékkel ellentétben.  A virágok közepébe ezüst strasszköveket helyezek. A köveket műköröm ragasztóval rögzítem, vagy 2in1 Gél lakk Clearbe helyezem.

6. Végül Classic Nails  2 in 1 Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket, ügyelve arra, hogy a strasszkövekre ne kerüljön belőle.