Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Egyedi minta díszítő zselével

Továbbra is hódítanak a sötét színek, így az A-80cs kódú, színes zselénk népszerűsége is töretlen. Ez az árnyalat egy enyhén gyöngyházfényű, sötét bordó szín. Kolter-Miatovics Náda ezzel a közkedvelt árnyalattal készítette el aktuális Step by step körömdíszítő sorozatát. Sajátíts el egy új, látványos körömdíszítő mintát!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselét) viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

2. Felviszem az A-80cs elnevezésű színes zselét, melyet UV fényben köttetek. (A tökéletes színhatás érdekében két rétegben viszem fel a színt!)

3. Egy réteg Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselét) viszek fel, melyet UV fényben köttetek, majd fixálok. Fixálás után átreszelem a felületet, hogy formailag kifogástalan legyen, felületét tekintve teljesen egyenletes.

4. Premium Fényzselével adom vissza a felület fényét.

5. Fehér díszítő zselével elkészítjük a mintát a képsoron látható módon. A mintát szerencsésebb részletenként készíteni, amennyiben még nem vagy gyakorlott. Ilyenkor részletenként kell köttetni, ezzel csökkentve az esetleges hibák elkövetésének valószínűségét.