Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Egy mozdulat virágok őszi, színes zselés alapra

Ősz Step by step körömdíszítő ötletekből sosem elég, hiszen ez az évszak is rendkívül kreatív ötletekre ad lehetőséget. Azonban hamarosan közelid a tél, így az utolsó őszi körömdíszítő ötletek egyikét hozta most Nektek Kolte-Miatovics Náda. Ezúttal átvesszük az egy mozdulat technikát, mindezt egy igazán őszi, színes zselés alapra prezentálva. Tarts Velünk!

 

Elkészítési útmutató:

Nagy méretű mintákért KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy vékony réteg Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselét) viszek fel, melynek előnye, hogy a polimerizáció (kötés) során nem érzékelhető melegítő hatás a körmön. Állagát tekintve átlagosnál sűrűbb, UV lámpában 2,5- 3 percig köttetjük.

2. Egy rétegben felviszem a 044-es kódú, Classic Nails gél lakkot, majd UV lámpában köttetem.

3. A képen látható módon felviszem a 65-ös kódú, Őszi falevél elnevezésű színes zselé árnyalatot. Elegendő egy rétegben felvinni, hiszen nagyon szépen fed, illetve már alapszínt is kentünk alá. Köttetem nagyjából 2 percig.

4. A 114-es, Autumn Brown színes zselé árnyalattal csigavonalakat festek - lásd a képen-, majd köttetem a színt.

5. Classic Nails Hard Clear (átlátszó építőzselé) segítségével zárom a rétegeket (vékonyan viszem fel a zselét). Köttetés után visszamattítom a felületet és kezdődhet a díszítés!

6. Bordó és fehér akril festékkel egy mozdulat virágokat festek úgy, hogy ferde végű ecset rövidebbik felére a bordó színt, a hosszabbik felére a fehér színt viszem fel, majd összemosom őket.

TIPP: Fontos, hogy egyszerre csak kis mennyiségű festéket vegyél fel az ecsetre, valamint ne rögtön a körömfelületre kend a festéket, hanem előtte egy sablonon, vagy keverő tálkában húzz vele 1-2 vonalat, hogy a felesleges festéket eltávolítsd az ecsetről, így csak a megfelelő mennyiségű anyag jusson a körömre!

7. A virágok közepét kis mennyiségű sárga és zöld akril festékkel alakítom ki.

8. Végül két réteg Fényzselét viszek a felületre, hogy tartósabb legyen a minta, majd fehér díszítő zselével pöttyöket és kontúrt készítek a virág köré.