Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: "egy mozdulat" virágok

Egy mozdulat technika haladóknak. Kolter- Miatovics Náda ez alkalommal "egy mozdulat" virágokat alkotott akril festékkel, melyeket te is elkészíthetsz útmutatónk segítségével. Ha csak most ismerkedsz a technikával, akkor azt javaslom, hogy előbb kattints IDE és olvasd el első, "one move" cikkünket.

 

Elkészítése: /Nagy méretű mintákért kattints a képekre!/

1. Megfestem a fehér alapot  021-es kódú fehér Classic Nails gél lakkal, majd köttetem, végül mattítom bufferrel.

2/1.  Ferde végű ecset hegyére piros Moyra akril festéket veszek fel, az ecset másik végét pedig vízbe mártom, majd összemosom. Megfestem a rózsa belső szirmait úgy, hogy az ecset festékes része befelé áll, a virág középpontja felé.

2/2.

 

3/1. Miután megfestettem a rózsa belső szirmait megfordítom az ecsetet úgy, hogy kifelé nézzen és most a külső szirmokat festem meg, majd haladok befelé.

3/2.

3/3.

4. Sárga Moyra akril festékkel árnyékolok.

5/1. Zöld és sárga akril festékkel elkészítem a leveleket.

5/2.

 

 

6. Barna akril festékkel kiemelem a mintámat.
Classic Nails 2 in 1 No fix gél lakkal - műköröm esetén (tehát, ha az alap zselé, vagy porcelán) Premium fénnyel lezárom a mintát.
Classic Nails D-C02 fekete színű díszítő zselével tetszés szerint díszítő vonalakat húzok.