Termékek Menü

Classic Nails Karácsony

3+1 ajándék ötlet,

Karácsonyra … Hölgyeknek!

Igen, nálunk találod a tökéletes ajándékot!

Válassz gondosan megtervezett szettjeink közül, vagy állíts össze egyedi ajándékcsomagot. Böngéssz bátran, Ránk mindenben számíthatsz!

Szerezz örömet, Mi garantáljuk a sikert!

Karácsonyi ajánlatunk:

Gél lakk szettek

+ AJÁNDÉK GÉL LAKKOZÁS TECHNIKAI OKTATÓANYAG!

A karácsonyi bevásárlást bizony nem árt időben elkezdeni. Ajándékozd az alkotás örömét, a gyönyörű és tartós gél lakkozott körmök élményét! 3+1 érv, ami gél lakk szettjeink mellett szól:
 
- Nálunk tényleg mindent tartalmaznak a szettek. Az előkészítő anyagok és a leoldáshoz szükséges eszközök ugyan olyan fontos részét képezik gél lakk szettjeinknek, mint maguk a gél lakk árnyalatok. A szett minőségi termékeket tartalmaz, így garantált a 2-3 hétig tartós gél lakkozott köröm. Többé nem kell naponta újra lakkoznod körmeidet!
- Nálunk Te döntöd el, hogy milyen gél lakk színekkel szeretnéd kérni a szettedet! Alapesetben fehér és piros színt biztosítunk hozzájuk, de ezt szabadon módosíthatod.
- GLS futárszolgálattal szállítunk, így megrendelésedre bátran vállalunk 1 munkanapos szállítási időgaranciát.
+1: Mi oktatóanyagot is biztosítunk gél lakk szettjeink mellé, melyben minden szükséges információt megtalálsz a tökéletes technika elsajátításához! Ezt a szett dobozának belső felén találod, de online is kérheted a részletes változatát! -> Kosár menüpont, ajándék választása! (Érdemes! ;))

Gél lakk szett Karácsonyi kiadásban

Idén minden gél lakk szettet Karácsonyi design matricával ellátott dobozba csomagolunk (december 1-től), de ha igazán ünnepi csomagot szeretnél vásárolni, akkor a Karácsonyi ajándékutalványt tartalmazó szettjeinket ajánljuk. Bízd a szeretett személyre a gél lakk színválasztás örömét a vásárlási utalvány segítségével! Most AJÁNDÉK 2000 Ft értékű kupont is adunk megrendelésedhez! ;)

Zselés műköröm szettek

A vásárlási utalvány mindig elegáns ajándék, mert így a választás örömét ajándékozod a szeretett személynek.

+ 1: Egyedi ajándékcsomag, melynek összeállításában állunk rendelkezésedre.