Termékek Menü

Classic Nails Karácsony

3+1 ajándék ötlet,

Karácsonyra … Hölgyeknek!

Igen, nálunk találod a tökéletes ajándékot!

Mi az ajándékcsomagolás terhét is levesszük válladról!

Válassz gondosan megtervezett szettjeink közül, vagy állíts össze egyedi ajándékcsomagot. Böngéssz bátran, Ránk mindenben számíthatsz! Kérdéseidre azonnal választ kaphatsz Chat szolgáltatásunkat használva.

Szerezz örömet, Mi garantáljuk a sikert!

Karácsonyi ajánlatunk:

Gél lakk szettek

+ AJÁNDÉK GÉL LAKKOZÁS TECHNIKAI OKTATÓANYAG!

A karácsonyi bevásárlást bizony nem árt időben elkezdeni. Ajándékozd az alkotás örömét, a gyönyörű és tartós gél lakkozott körmök élményét! 3+1 érv, ami gél lakk szettjeink mellett szól:
 
- Nálunk tényleg mindent tartalmaznak a szettek. Az előkészítő anyagok és a leoldáshoz szükséges eszközök ugyan olyan fontos részét képezik gél lakk szettjeinknek, mint maguk az árnyalatok. A szett minőségi termékeket tartalmaz, így garantált a 2-3 hétig tartós gél lakkozott köröm. Többé nem kell naponta újra lakkoznod körmeidet!
- Nálunk Te döntöd el, hogy milyen gél lakk színekkel szeretnéd kérni a szettedet! Alapesetben fehér és piros színt biztosítunk hozzájuk, de ezt szabadon módosíthatod.
- GLS futárszolgálattal szállítunk, így megrendelésedre bátran vállalunk 1 munkanapos szállítási időgaranciát.
+1: Mi oktatóanyagot is biztosítunk gél lakk szettjeink mellé, melyben minden szükséges információt megtalálsz a tökéletes technika elsajátításához!

Zselés műköröm szettek

A vásárlási utalvány mindig elegáns ajándék, mert így a választás örömét ajándékozod a szeretett személynek.

+ 1: Egyedi ajándékcsomag, melynek összeállításában állunk rendelkezésedre.