A körömdíszítés forradalma

Az alábbiakban az öntapadós, körömdíszítő sablonok előnyeiről és használatukról olvashattok. Próbáltál már hasonló körömdíszítő sablonokat? Használatuk rendkívül egyszerű, jelentősen gyorsabban és könnyebben lehet velük körömdíszítést készíteni, mint szabadkézi rajzolással. Használhatod egyszerű lakkozás, gél lakkozott köröm, vagy műköröm díszítésére. Engedd szabadjára fantáziádat, alkoss egyedit! Most egy pikkely mintás (sellő) díszítő sablont fogunk megnézni:

Használati útmutató:

1. Lakkozd, gél lakkozd körmeidet, vagy építs műkörmöt. A körömdíszítő sablon természetesen bármilyen alapanyag díszítéséhez alkalmas. Használhatod gél lakkhoz, műkörömhöz, illetve hagyományos körömlakkhoz is. Köttesd, vagy szárítsd meg az alapanyagot, mielőtt használod a sablont. Majd jöhet a mintázás!
2. Vágd le a kívánt formát és méretet a sablonodból.
3. A korábban méretre vágott sablont óvatosan húzd le a hordozó fóliáról (csipesz segítségével).
4. Helyezd a körömlemezre a sablont a kívánt helyre igazítva.
5. Narancsfa pálca segítségével óvatosan lapogasd le a sablont a köröm felületén. Ezt követően jöhet a mintázó szín. Igyekezz minden pici rést befesteni!
6. Ha ezzel készen vagy, távolítsd el a sablont! Csipesszel ragadd meg a sablon egyik végét és a körömlemez ívével párhuzamosan húzd le a díszítő sablont a körmödről! Minél laposabb ívben húzod le, annál kisebb eséllyel fog a mintád elcsúszni.
7. Ha elégedett vagy a végeredménnyel, akkor már teheted is be a kezed az UV lámpádba. Ha körömlakkot használtál, akkor csak várd meg, míg megszárad.
8. Végük miután megkötött (vagy megszáradt) a körömdíszítésed is, vigyél fel egy réteg fényzselét, átlátszó gél lakkot, vagy fedőlakkot (anyagtól függően) a tartósság és a még csillogóbb hatás kedvéért! A sablonok egyszer használhatóak!

Fontos: köttetés, vagy - körömlakk esetén- az anyag megszáradása előtt távolítsd el a sablont! Egyéb esetben sajnos eltávolításkor magával fogja húzni a már megkötött/ megszáradt anyagot.

A nyári szezon nagy kedvence lesz a sellő hatású, pikkely mintás köröm. Készítsd el Te is, majd díszíts strassz kövekkel!

Üde tavaszi színekben, rózsaszín mintával is rendkívül divatosan mutat. Próbáld ki Te is!

Végül pedig a tökéletes sellő megjelenésért használj csillámos lakkokat, fekete alapon, hogy kontrasztos legyen.

Ha soknak találod ezt a körömdíszítést minden körömfelületedre, díszítsd csak 1-2 körmödet, vagy használj lágyabb színeket.

A csodás, sellő hatású körömdíszítés elkészítéséhez az alábbi két linken találsz rövid videókat:

https://www.instagram.com/p/74z0L7pYRg/
https://www.instagram.com/p/BATmbm-JYdJ/

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek körömdíszítés