Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

A 3 legdurvább új körömtrend

Aktuális cikkünkben azt a három új körömtrend et mutatjuk be, amelyekről talán a leginkább megoszlanak a vélemények. Meglehetősen szubjektív, hogy mit látunk szépnek, így van ez a körömdíszítés világában is. Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen a rövid kis felfedező úton! Kellemes olvasást!

1. Szőrös köröm

Az egyik legbizarrabb új körömtrendje a Libertine divatmárka által bemutatott szőrös körmök. Ízlések és pofonok ugyebár, így vannak, akik szerint igazán egyedi és divatos, és vannak, akik óvatosabban közelítenek az ilyen új trendekhez. A körmök valódi, vagy műszőrmével kerülnek bevonásra. Az előbbibe talán még borzasztóbb belegondolni...) Felhelyezésük egyszerű, műkörmös ragasztóval kivitelezhető. Egy- egy vadabb buliban, vagy akár farsang alkalmával is kipróbálhatod, biztosan magadra fogod vonzani a jelen lévők figyelmét. Hétköznapi viselése, azonban csak az igazán bevállalósak asztala. Te kipróbálnátok?

Kép forrása: (www.nlcafe.hu)

2. A körömforma, ami egy kiskacsa lábára hasonlít

Az Amerikában híressé vált és – kifejezetten kedvelt- ún. „duck feet” körömforma arról ismerhető fel, hogy a körömszélek széttartanak, egyfajta „kacsaláb formát” képezve. Ebből a körömfajtából egy konszolidáltabb és egy meglehetősen merész verzióval készültünk neked. Hogy tetszik? Jó tanács: amennyiben kipróbálnád, de az átlagosnál szélesebb körmökkel rendelkezel, légy óvatos, mert szélesebbnek tűnhet tőle a körmöd, mint amilyen valójában, így pedig kezeid elveszíthetik kecses megjelenésüket.

Képek forrása: (Pinterest)

3. Túldíszített köröm, avagy a kevesebb néha több

A letisztult, egyszerű körömdíszítések mindig nagyot mennek. Ezzel szemben egyre több meglehetősen túldíszített körömmel találkozhatunk. A „kevesebb néha több” örökzöld mondásra hivatkozva: egy egyszerűbb, elegánsabb köröm sokkal kifinomultabb és nőiesebb megjelenést kölcsönöz, mint egy túldíszített köröm. Az alábbi kép, valamint az egyik, korábban említett „duck feet” körömről készült kép is alátámasztja, hogy az ilyen eltúlzottan díszített munkákra a reakció gyakran csak annyi, hogy „túl sok”. Ti mit gondoltok, számotokra milyen az ideálisan díszített köröm?


Kép forrása: (www.theberry.com)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek körömdíszítés