Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

3 tavaszi körömdíszítő ötlet

Mutatunk három, vendég kedvenc körömdíszítő ötletet, melyek remek szolgálatot tesznek a tavaszi- kora nyári szezonban! Korábbi bejegyzéseinkből szemezgettünk...

1. Egyszerű virágminta gél lakkból

Látványos virág minta egyszerűen és szuper gyorsan gél lakkokból? Lehetséges! Mindössze három lépésben. Kattints a képre és nézd meg lépésről- lépésre, képekkel illusztrálva!

2. Színes márvány minta

Színes márvány minta egy egészen különleges technikával, amihez folpack fóliára is szükséged lesz. Az eredmény izgalmas, színes, tavaszi- nyári márvány minta. Kattints a képre és mutatjuk a részleteket!

3. Színkavalkád a körmeiden

Nem is gondolnád, hogy milyen könnyedén tudod elkészíteni az alábbi mintát! Sajátítsd el ezt a variálható és pofon egyszerű technikát. Kattints a képre és átvesszük együtt!

Köszönjük, hogy eljutották a cikk végéig! Jó alkotást kívánunk!

A körömdíszítő ötleteket Kolter- Miatovics Náda master educator készítette.

Alapanyagokért pedig irány a webshop!

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk gél lakkozás Hírek